Έχασε τα άχαστα και ηττήθηκε από ένα πλάγιο και μία αντεπίθεση, Κατσικά-Καστοριά 0-2 (video)

26.11.2023 Αναγνώστηκε 1491 φορές

Πλήρης εφαρμογή είχε η φράση «η μπάλα είναι π…η» που είχε πει ο μεγάλος Ίβιτσα Όσιμ στο παιχνίδι ανάμεσα στην Κατσικά και την Καστοριά, με την ομάδα του Νίκου Γκούρα να έχει την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, να χάνει τα άχαστα και στο τέλος να γνωρίζει την ήττα 0-2 με ένα γκολ από πλάγιο και ένα από αντεπίθεση στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Έχασε τα άχαστα και ηττήθηκε από ένα πλάγιο και μία αντεπίθεση, Κατσικά-Καστοριά 0-2 (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Τι να πει κανείς για αυτό το παιχνίδι. Οι παίκτες του κ. Γκούρα τα έκαναν όλα σωστά αλλά δεν είχαν την τελική προσπάθεια, δεν είχαν το γκολ και το πλήρωσαν πολύ ακριβά. Μια ήττα είναι πέρα για πέρα άδικη. Η Καστοριά στην κυριολεξία έπεσε από την Ακρόπολη και βρήκε πορτοφόλι με την ομάδα του Γιάννη Κατσαρού να μην έχει κάποια αξιόλογη φάση προς την εστία του Λαδιά πλην των δύο γκολ. 

Το παιχνίδι είχε πολλά νεύρα, δύναμη και μια κακή διαιτησία.

Σουτ του Πουχρόνη στο 5΄ έξω από τη περιοχή η μπάλα λίγο άουτ.

Στο 22΄μετά από εκτέλεση πλαγίου του Μανακάτση (οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα ότι ο παίκτης της Καστοριάς έκανε αλλαγή στο πλάγιο) η μπάλα έφτασε στην μικρή περιοχή της Κατσικάς και ο Τσάνι από κοντά την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.

Σουτ του Γούλα στο 32΄έξω από τη μεγάλη περιοχή η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Τσαρούχα.

Στο 36΄ο Πότση έκανε το γύρισμα και ο Μπλέτσας δεν μπόρεσε με προβολή να βρει τη μπάλα και να τη στείλει στα δίχτυα.

Νέα ευκαιρία για την Κατσικά στο 38΄με τον Πετρίδη να κάνει τη σέντρα ο Βασιλάκης την προβολή η μπάλα βρήκε στο πρόσωπο του Τσαρούχα.

Στο 41΄εκτέλεση κόρνερ του Γούλα κεφαλιά του Μπλέτσα η μπάλα στην αγκαλιά του Τσαρούχα.

Η ίδια εικόνα ήταν και στο δεύτερο μέρος με την Κατσικά να έχει ολοκληρωτική υπεροχή, να χάνει ευκαιρίες αλλά στο τέλος να δέχεται το δεύτερο γκολ.

Στο 50΄ο Γούλας έστρωσε τη μπάλα με το κεφάλι στον Σκανδάλη που έκανε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Στο 63΄παίκτης της Καστοριάς τζαρταρίστηκε με τον Σκανδάλη και έπεσε κάτω κάνοντας ότι δέχθηκε χτύπημα από τον παίκτη της Κατσικάς για να δώσει η διαιτητής τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Σκανδάλη, Προκλήθηκε ένταση με την διαιτητή τελικά μετά από συνεννόηση με τους δύο βοηθούς να δίνει δύο κίτρινες κάρτες σε παίκτες της Καστοριάς.

Στο 71΄εκτέλεση φάουλ του Γούλα, κεφαλιά του Βασιλάκη η μπάλα λίγο άουτ/

Στο 73΄σουτ του Πότση έξω από τη μεγάλη περιοχή μπλόκαρε τη μπάλα ο Τσαρούχας.

Στο 80΄πλασέ του Σκανδάλη έδιωξαν τη μπάλα οι αμυντικοί πριν αυτή περάσει τη γραμμή.

Στο 87΄ ο Τουρμούσογλου χτυπάει στην πλάτη τον Σβίρο χωρίς να δει την κόκκινη κάρτα της Πιγγίου με αποτέλεσμα να προκληθεί νέα ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Στο 88΄ο Βασιλάκης βρέθηκε σε θέση βολής όμως δεν έκανε καλό κοντρόλ της μπάλας και αυτή κατέληκε στα χέρια του τερματοφύλακα.

.Στο 90΄ο Σβίρος ενώ η μπάλα είχε περάσει μπροστά βρίσκει από πίσω τον Σκανδάλη με την διαιτητή να του δίνει την κίτρινη κάρτα θεωρώντας ότι δεν υπάρχει σκόπιμο χτύπημα.

Στο 92΄ ο Μελιόπουλος έκανε λάθος πάσα στον χώρο της μεσαίας γραμμής και με την Κατσικά όλη μπροστά, πήρε τη μπάλα ο Τσάνι έκανε την κούρσα και πλάσαρε τον Λαδιά κάνοντας το 0-2.

Στο 94΄σέντρα Βασιλάκη ο Τουρμούσογλου σε κενή εστία δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με το πλασέ να καταλήγει άουτ.

Μετά το τέλος του αγώνα αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο γενικός αρχηγός της Κατσικάς Γιάννης Γιωτίτσας ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα στο διαιτητικό τρίο για τις αποφάσεις του.

Στη συνέχεια είχαμε ένταση στον χώρο τον αποδυτηρίων με τους παίκτες της Καστοριάς, της Κατσικάς και τους φιλάθλους των γηπεδούχων.

Διαιτησία: Πιγγίου (Ζιώγας-Αθανασίου). Επικίνδυνη η διαιτητική τριάδα. Πολλές λάθος αποφάσεις που εκνεύρισαν τους γηπεδούχους, δύο αποβολές που δεν δόθηκαν (από μία εκατέρωθεν) και γενικά είχαμε μία πολύ κακή διαιτησία.

Κατσικά: Λαδιάς, Πετρίδης, Μελιγγιώτης, Πάκος (70΄Τουρμούσογλου), Βασιλάκης, Πότσης, Πολυχρόνης (46΄Μελιόπουλος), Σκανδάλης, Μπλέτσας, Κωσταμένας (62΄Παππάς), Γούλας.

Καστοριά: Τσαρούχας, Μαγγίζης, Καπλάνι, Σαββόπουλος (82΄Σαχινίδης), Μωυσιάδης, Παπαγεωργίου (88΄ Σβίρος), Μανακάτσης, Πάλλας (81΄Παπουτσίδης), Τσακνής, Τσάνι, Τσελέπης (55΄Γκέκας).

Σχολιασμος