Βαριά ήττα για την Αναγέννηση Άρτας, νίκησε ο Θεσπρωτός

19.11.2023 Αναγνώστηκε 750 φορές

Στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής που αγωνίζεται η Θύελλα Κατσικάς, ο πρωτοπόρος Σβορώνος αναδείχτηκε ισόπαλος με τη Νέα Αρτάκη, ο Θεσπρωτός επικράτησε του Βατανιακού με 2-1, ενώ βαριά ήττα με 4-0 γνώρισε η Αναγέννηση Άρτας στην Καστοριά. 

Βαριά ήττα για την Αναγέννηση Άρτας, νίκησε ο Θεσπρωτός

Ο Θεσπρωτός έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Βιγιάλμπα, επικράτησε με ανατροπή 2-1 του Βατανιακού στην Ηγουμενίτσα, για την 11η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής. Για τους φιλοξενούμενους μείωσε ο Λιόλιος. Χωρίς τον Χουάν Ραμόν Ρότσα ήταν στον πάγκο του ο Θεσπρωτός κόντρα στον Βατανιακό. Ο Έλληνοαργεντινός τεχνικός ταλαιπωρείται από ίωση και δεν βρισκόταν στον πάγκο (παρακολούθησε τον αγώνα από ειδικά διαμορφωμένο χώρο).

Θεσπρωτός (Κάλλος): Σιδεράκης, Αγγελούλης, Ορφανός, Νικολάου (46’ Τσιαφίτσας), Συμεωνίδης (46’ Μαντίκας), Παλαμούτσης, Κλεμέντε (46’ Ραπτόπουλος), Ράπτης, Μπομπούκης, Βιγιάλμπα, Ροβίνας

Βαριά ήττα στην Καστοριά με 4-0 γνώρισε η Αναγέννηση Άρτας. Στο 17’ έγινε το 1-0 με αυτογκόλ του Λισγάρα, στο 28’ η Αναγέννηση έχασε πέναλτι με τον Μπεκατώρο και η Καστοριά με τέρματα των Σαββόπουλου, Τσελέπη και Μαγγίζη έφτασε σε νίκη με ευρύ σκορ.

Αναγέννηση Άρτας (Αγγέλης): Πατσιούρας, Παπανίκου, Μπεκατώρος (46' Αρτέμης), Λισγάρας, Γιαλεδάκης, Πλαστουργός, Παππάς, Μανιώτης (84' Πάνου), Ζυγκερίδης, Πάνος (46' Μουσιωτίτσας), Κυριάκης (78' Σακκάς)

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:    

Αστέρας Πετριτή – Μαγνησιακός 3-0 α.α.

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου – Πιερικός 2-1

Ζάκυνθος – Θύελλα Κατσικά 22/11

ΠΟ Φήκης – Αστέρας Λιανοκλαδίου Σταυρού 0-2

Καστοριά – Αναγέννηση Άρτας 4-0

ΑΕ Λευκίμμης – ΑΟ Τρίκαλα 0-1

Εορδαϊκός – Κιλελέρ 1-0

Θεσπρωτός – Βατανιακός 2-1

Σβορώνος – ΑΟ Νέας Αρτάκης 0-0

Επόμενη (12η) αγωνιστική (26/11, 15:00)

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου - Αστέρας Πετριτή
Μαγνησιακός - Ζάκυνθος  0-3 α.α.
Πιερικός - Φήκη
Θύελλα Κατσικάς - Καστοριά
Αστέρας Σταυρού - ΑΕ Λευκίμμης
Αναγέννηση Άρτας - Εορδαϊκός
Τρίκαλα - Θεσπρωτός
Κιλελέρ - Σβορώνος
Νέα Αρτάκη - Βατανιακός

Σχολιασμος