Αδίκησε τον εαυτό της, Αναγέννηση Άρτας-Κατσικά 3-1 (video)

29.10.2023 Αναγνώστηκε 1879 φορές

Σε ένα ακόμη παιχνίδι η Θύελλα Κατσικάς αδίκησε τον εαυτό της και την προσπάθεια που κάνει γνωρίζοντας την ήττα 3-1 στην Άρτα από την Αναγέννηση.

Αδίκησε τον εαυτό της, Αναγέννηση Άρτας-Κατσικά 3-1 (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Σε ένα παιχνίδι όπου η Κατσικά είχε καλή απόδοση, είχε ευκαιρίες ωστόσο εκτός από την αστοχία της πλήρωσε και τα αμυντικά λάθη. Η συνέχεια για την ομάδα του Νίκου Γκούρα είναι δύσκολη ωστόσο θα πρέπει με δουλειά να κάνουν την προσπάθεια τους και το ταμείο θα γίνει στο τέλος.

Η Κατσικά άνοιξε το σκορ στο 11΄όταν κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Κωσταμένα από τον Θεοδωράκη με τον Σκανδάλη να αναλαμβάνει την εκτέλεση του στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Μπαλαούρα.

Σέντρα του Παπανίκου στο 18΄από δεξιά δεν πρόλαβε ο Κυρικάκης να κάνει την προβολή.

Μεγάλη ευκαιρία στο 19΄για την Κατσικά ο Γούλας έδωσε στον Εμβραίζογλου αυτός έκανε το σουτ με τον Μπαλαούρα να αποκρούει σωτήρια.

Δοκάρι στο 30' για την Άρτα. Σε γύρισμα αμυντικού προς τον Λαδιά αυτός στην προσπάθεια του να διώξει έκανε "τσαφ" η μπάλα έφτασε στον Ζυγκερίδη που έκανε το πλασέ με τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι.

Στο 31' η Άρτα έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τον Κυριάκη να εκμεταλλεύεται μια μπαλιά από την άμυνα του να βγαίνει στην πλάτη της άμυνα της Κατσικάς και να ¨κρεμάει" τον Λαδιά ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Ο Κωσταμένας κάνει το σουτ στο 40' με τον Μπαλαούρα να αποκρούει τη μπάλα.

Μεγάλη ευκαιρία για την Κατσικά στο 43΄με τον Σκανδάλη να κάνει το σουτ απέκρουσε ο Μπαλαούρας η μπάλα έφτασε στον Λόκα που μόνος του απέναντι από τον Μπαλούρα δεν μπόρεσε να τη στείλει στα δίχτυα.

Η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος στο 50΄για την Κατσικά με τον Μελιόπουλο να βλέπει εκτός θέση τον Μπαλούρα προσπάθησε να τον ¨κρεμάσει" με τη μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 51΄η Άρτα κάνει την ολική ανατροπή στο σκορ. Ο Ζυγκερίδης εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην άμυνα της Θύελλας και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ευκαιρία για την Κατσικά στο 54΄με τον Κωσταμένα να εκτελεί φάουλ και ο Μελιόπουλος να στέλνει με κεφαλιά τη μπάλα λίγο άουτ.

Νέα ευκαιρία για την Κατσικά στο 65' με τον Λόκα να κάνει το σουτ και τον Μπαλαούρα να διώχνει με τα πόδια.

Μεγάλη ευκαιρία στο 75΄για την Κατσικά ο Σκανδάλης έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Παππάς προ κενής εστίας δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα και να τη στείλει στα δίχτυα.

Στο 87΄ο Παππάς με διαγώνιο σουτ έκανε το 3-1.

Διαιτησία: Μαργαρίτης (Γραμμένος-Σάτκλιφ) Κέρκυρας.

Αναγέννηση Άρτας: Μπαλαούρας, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Λισγάρας, Θεοδωράκης, Μανιώτης, Σακκάς (29΄Μουσιωτίτσας), Πλαστουργός (68΄Παππάς), Ζυγκερίδης, Πάνος (46΄Γιαλεδάκης), Κυριάκης  (91΄Γιαννούλης).

Κατσικά: Λαδιάς, Πετρίδης, Μελιγγιώτης (70' Παππάς), Βασιλάκης, Μελιόπουλος, Πότσης, Σκανδάλης (81΄Ρίζος), Λόκας, Γούλας (81΄Κύργιος), Κωσταμένας (56΄Μπλέτσας), Εμβραίζογλου (56΄Πάκος).

Σχολιασμος