Την Αναγέννηση αντιμετωπίζει στην Άρτα η Θύελλα Κατσικάς

29.10.2023 Αναγνώστηκε 816 φορές

Δυο εκ των ιστορικότερων ομάδων της Ηπείρου, η Αναγέννηση Άρτας και η Θύελλα Κατσικάς, θα τεθούν αύριο αντιμέτωπες στις 3 το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο Άρτας για την 8η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Την Αναγέννηση αντιμετωπίζει στην Άρτα η Θύελλα Κατσικάς
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Η Θύελλα θα πάει στη γειτονική Άρτα με σκοπό να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα της δώσει βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Νίκου Γκούρα είναι στην 15η θέση με 6 βαθμούς, ενώ στην 10η με 10 βαθμούς βρίσκεται η Αναγέννηση.

Στον πάγκο της Αναγέννησης είναι ο Χρήστος Αγγέλης, μέχρι πέρυσι προπονητής της Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ στην αρτινή ομάδα αγωνίζεται ο Χρήστος Λισγάρας που είναι από την Κατσικά και έχει παραστάσεις από ομάδες της Super League.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Χαράλαμπος Μαργαρίτης με βοηθούς τους Μιχάλη Γραμμένο και Στεφανία Σάτκλιφ, όλοι της ΕΠΣ Κέρκυρας.

Το πρόγραμμα: 2 μ.μ. Αστέρας Λιανοκλαδίου Σταυρού – Αστέρας Πετριτή, 2.30 μ.μ. Εορδαικός - Λευκίμμη. 3 μ.μ. Αν. Άρτας - Θύελλα Κατσικάς, Τρίκαλα - Πιερικός, Κιλελέρ - Μαγνησιακός, Βατανιακός - Εθν. Ν. Κεραμιδίου, Νέα Αρτάκη - Ζάκυνθος, Σβορώνος - Φήκη, Θεσπρωτός - Καστοριά.

Σχολιασμος