LIVE (ΤΕΛΙΚΟ) Αναγέννηση Άρτας-Θύελλα Κατσικάς 3-1

29.10.2023 Αναγνώστηκε 2725 φορές

Παρακολουθήστε ζωντανά από το Δημοτικό γήπεδο Άρτας την αναμέτρηση Αναγέννηση Άρτας-Θύελλα Κατσικάς σε περιγραφή και σχολιασμό του Χρήστου Καλύβα.

LIVE (ΤΕΛΙΚΟ) Αναγέννηση Άρτας-Θύελλα Κατσικάς 3-1

Οι συνθέσεις

Αναγέννηση Άρτας (Χρήστος Αγγέλης): Μπαλαούρας, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Λισγάρας, Θεοδωράκης, Μανιώτης, Σακκάς, Πλαστουργός, Ζυγκερίδης, Πάνος, Κυριάκης.

 Στον πάγκο βρίσκονται οι Κίτσιος, Πάνου, Γιαννούλης, Πατσιούρας, Παππάς, Μουσιωτίτσας, Γιαλεδάκης, Αρτέμης, Παπαδόπουλος.

Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας): Λαδιάς, Πετρίδης, Μελιγγιώτης, Βασιλάκης, Μελιόπουλος, Πότσης, Σκανδάλης, Λόκας, Γούλας, Κωσταμένας, Εμβραίζογλου.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Πολυχρόνης, Δάλλας, Κύργιος, Θεμελής, Παππάς, Καμπούρης, Μπλέτσας, Ρίζος, Πάκος.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Χαράλαμπος Μαργαρίτης με βοηθούς τους Μιχάλη Γραμμένο και Στεφανία Σάτκλιφ, όλοι της ΕΠΣ Κέρκυρας.

-Ο πρώην προπονητής της Κ 19 του ΠΑΣ Γιάννινα Χρήστος Αγγέλης που είναι στην τεχνική ηγεσία της Άρτας υποδέχθηκε την αποστολή της Κατσικάς και χαιρέτησε όλους τους ποδοσφαιριστές της Θύελλας.

P7200274 P7200279

-Ένα παιδί γέννημα-θρέμμα της Κατσικάς με πολυετή θητεία στη Super League ο Χρήστος Λισγάρας θα τεθεί αντιμέτωπος για πρώτη φορά με την Κατσικά φορώντας τη φανέλα της Αναγέννησης Άρτας.

-Στην Άρτα αγωνίζονται ακόμη ο Δημήτρης Θεοδωράκης, και οι Μπάμπης Πάνος και ο Μιχάλης Γιαλεδάκης που πέρυσι έπαιζαν στην Κ 19 του ΠΑΣ Γιάννινα.

Η μασκότ της Αναγέννησης Άρτας είναι το ΠΑΝΤΑ.

P7200330

-Με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και ηλιοφάνεια θα διεξαχθεί το σημερινό παιχνίδι.

Ξεκίνησε η αναμέτρηση

Η Κατσικά έχει ξεκινήσει με πολύ καλό ρυθμό στο πρώτο πεντάλεπτο και είναι πιο επιθετική.

ΠΕΝΑΛΤΙ  για την Κατσικά στο 10΄.  Ο Θεοδωράκης ανέτρεψε τον Κωσταμένα με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ για την Θύελλα στο 11΄. Ο Σκανδάλης ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

Σέντρα του Παπανίκου στο 18΄από δεξιά δεν πρόλαβε ο Κυρικάκης να κάνει την προβολή.

Μεγάλη ευκαιρία στο 19΄για την Κατσικά ο Γούλας έδωσε στον Εμβραίζογλου αυτός έκανε το σουτ με τον Μπαλαούρα να αποκρούει σωτήρια.

Πολύ καλή εμφάνιση μέχρι τώρα για την ομάδα του Νίκου Γκούρα.

Πρώτη αλλαγή στο 29΄για την Άρτα θα περάσει ο Μουσιωτίτσα στη θέση του Σακκά.

Δοκάρι στο 30' για την Άρτα. Σε γύρισμα αμυντικού προς τον Λαδιά αυτός στην προσπάθεια του να διώξει έκανε "τσαφ" η μπάλα έφτασε στον Ζυγκερίδη που έκανε το πλασέ με τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι.

ΓΚΟΛ στο 31' για την Άρτα με τον Κυριάκη να εκμεταλλεύεται μια μπαλιά από την άμυνα του να βγαίνει στην πλάτη της άμυνα της Κατσικάς και να ¨κρεμάει" τον Λαδιά ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Ο Κωσταμένας κάνει το σουτ στο 40' με τον Μπαλαούρα να αποκρούει τη μπάλα. 

Μεγάλη ευκαιρία για την Κατσικά στο 43΄με τον Σκανδάλη να κάνει το σουτ απέκρουσε ο Μπαλαούρας η μπάλα έφτασε στον Λόκα που μόνος του απέναντι από τον Μπαλούρα δεν μπόρεσε να τη στείλει στα δίχτυα.

Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου

Δεύτερη αλλαγή για την Αναγέννηση με τον Γιαλεδάκη να παίρνει τη θέση του Πάνου.

Η πρώτη καλή στιγμή στο 50΄για την Κατσικά με τον Μελιόπουλο να βλέπει εκτός θέση τον Μπαλούρα προσπάθησε να τον ¨κρεμάσει" με τη μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

ΓΚΟΛ στο 51΄για την Άρτα. Ο Ζυγκερίδης εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην άμυνα της Θύελλας και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας την ολική ανατροπή στο σκορ για τους γηπεδούχους.

Ευκαιρία για την Κατσικά στο 54΄με τον Κωσταμένα να εκτελεί φάουλ και ο Μελιόπουλος να στέλνει με κεφαλιά τη μπάλα λίγο άουτ.

Δύο αλλαγές για την Κατσικά στο 56΄στις θέσεις των Κωσταμένα και Εμβραίζογλου μπήκαν οι Πάκος και Μπλέτσας.

Νέα ευκαιρία για την Κατσικά στο 65' με τον Λόκα να κάνει το σουτ και τον Μπαλαούρα να διώχνει με τα πόδια.

Βλέπουμε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με πολλές φάσεις.

Αλλαγή στο 68΄για την Άρτα στη θέση του Πλαστουργού μπήκε ο Παππάς.

Μεγάλη ευκαιρία στο 75΄για την Κατσικά ο Σκανδάλης έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Παππάς προ κενής εστίας δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα και  να τη στείλει στα δίχτυα.

Δύο τελευταίες αλλαγές για την Κατσικά στο 81'στις θέσεις των Σκανδάλη και Κύργιου μπαίνουν οι Ρίζος και Κύργιος.

ΓΚΟΛ στο 87΄για την Άρτα. Ο Παππάς με δυνατό διαγώνιο σουτ νικάει τον Λαδιά και κάνει το 3-1 "κλειδώνοντας" τη νίκη για την ομάδα του.

Διακοπή στο παιχνίδι γιατί υπάρχει ένταση στην κερκίδα μεταξύ των φιλάθλων των δύο ομάδων.

Σχολιασμος