Πληρώνει την αστοχία της, Κατσικά-Κιλελέρ 0-0 (video)

22.10.2023 Αναγνώστηκε 1256 φορές

Δεν τα κατάφερε η Θύελλα Κατσικάς να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο απέναντι στο Κιλελέρ με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Πληρώνει την αστοχία της, Κατσικά-Κιλελέρ 0-0 (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Σε ένα παιχνίδι όπου η Κατσικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλή ωστόσο δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε δείχνοντας ότι η απουσία του Μπλέτσα στην επίθεση είναι πολύ σημαντική παρά την προσπάθεια που κάνουν οι παίκτες του Γκούρα για να καλύψουν αυτό το κενό.

Στο 14΄ ο Γούλας έκανε το σουτ το οποίο απέκρουσε στην κλειστή γωνία και με το πόδι ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Στο 20΄ σουτ του Μελιόπουλου ελάχιστα άουτ.

Στο 26΄ ο Εμβραΐζογλου εκτέλεσε κόρνερ, ο Βασιλάκης πήδηξε πιο ψηλά από όλους έκανε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα λίγο πιο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 33΄μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Χασομέρης έκανε το γυριστό σουτ και ενώ η μπάλα είχε κατεύθυνση προς την εστία βρήκε στον Βασιλάκη και κατέληξε κόρνερ.

Στο 41΄ Μελιόπουλος και Γούλας συνεργάστηκαν πολύ ωραία, με την μπάλα να καταλήγει στον Μελιγγιώτη, εκείνος επιχείρησε σέντρα σουτ και η μπάλα πέρασε απ΄όλους.

Στο δεύτερο ημίχρονο το Κιλελέρ πήρε μέτρα στο γήπεδο έφτασε μια-δυο φορές με αξιώσεις μπροστά από την εστία του Λαδιά χωρίς να μπορέσει να κάνει κάποιο γκολ.

Στο 59΄ ο Κωσταμένας με σέντρα βρήκε τον Μελιόπουλο, εκείνος επιχείρησε σουτ από τα όρια της περιοχής με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Στο 69΄ εκτέλεση φάουλ του Εμβραΐζογλου με τον Βασιλάκη να παίρνει την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα στην αγκαλιά του τερματοφύλακα Μισιρλή.

Στο 74΄ο Κούκος μέσα από την περιοχή και πεσμένος στο έδαφος έστειλε τη μπάλα προς τον Κατσαμάγκα ο οποίος σε κενή εστία δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή και να τη στείλει στα δίχτυα.

Στο 87΄ ο Εμβραΐζογλου εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μελιόπουλος εξ επαφής έστειλε την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα Μισιρλή.

Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας): Λαδιάς Πετρίδης, Μελιγγιώτης, Πάκος, Βασιλάκης, Πότσης, Μελιόπουλος (88΄Ρίζος), Λόκας, Κωσταμένας (88’ Καμπούρης), Γούλας (79΄Πολυχρόνης), Εμβραΐζογλου (88΄Δάλλας).

Α.Ε.Κιλελέρ (Κώστας Κατσάρας): Μισιρλής, Μπαριδιάς, Μπαρούτας, Φουρκιώτης, Αντωνίου, Χατζησαββίδης, Βαγενάς (46΄Κούκος), Αλτάνης, Κατσαμάγκας (85΄Γκιουρσάνης), Χασομέρης, Παπαγεωργίου (60’ Χατζής) .

Σχολιασμος