LIVE (ΤΕΛΙΚΟ) Θύελλα Κατσικάς - Κιλελέρ 0-0

22.10.2023 Αναγνώστηκε 9825 φορές

Παρακολουθήστε ζωντανά την αναμέτρηση Θύελλα Κατσικάς-Κιλελέρ για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

LIVE (ΤΕΛΙΚΟ) Θύελλα Κατσικάς - Κιλελέρ 0-0
Σιώλου
Αγγελική Σιώλου

Οι συνθέσεις

Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας): Λαδιάς Πετρίδης, Μελιγγιώτης, Πάκος, Βασιλάκης, Πότσης, Μελιόπουλος, Λόκας, Κωσταμένας, Γούλας, Εμβραΐζογλου.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Πολυχρόνης, Ζαρκαλής, Γκέγκα, Θεμελής, Ρίζος, Ράπτης, Καμπούρης, Μπλέτσας

Α.Ε.Κιλελέρ (Κώστας Κατσάρας): Μισιρλής, Μπαριδιάς, Μπαρούτας, Φουρκιώτης, Αντωνίου, Χατζησαββίδης, Βαγενάς, Αλτάνης, Κατσαμάγκας, Χασομέρης, Παπαγεωργίου Θ.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Κούκος, Φωλιάς, Κυρίτσης, Μπεκτέσι, Χατζής, Παρασκευούδης, Γκιουρσάνης, Παλάσκας.

Διαιτητές του παιχνιδιού είναι ο Σωτήρης  Πέτσας, με βοηθούς τους Σεραφείμ Γάκο και Χρήστο Αλεξόπουλο του Συνδέσμου Τρικάλων.

Έναρξη του παιχνιδιού

Η Θύελλα μπήκε πολύ καλά στο ματς, έχοντας την κατοχή και μια πολύ καλή στιγμή στο 14΄, με τον Γούλα, το σουτ του οποίου απέκρουσε στην κλειστή γωνία και με το πόδι ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Στο 20΄ σουτ του Μελιόπουλου ελάχιστα άουτ.

Στο 26΄ ο Εμβραΐζογλου εκτελεί κόρνερ και ο Βασιλάκης πιο ψηλά από όλους έστειλε την μπάλα λίγο πιο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, μένει το 0-0.

Στο 41΄ Μελιόπουλος και Γούλας συνεργάστηκαν πολύ ωραία, με την μπάλα να καταλήγει στον Μελιγγιώτη, εκείνος επιχείρησε σέντρα σουτ και η μπάλα πέρασε απ΄όλους.

Στο 44΄ απείλησαν για πρώτη φορά οι φιλοξενούμενοι, με τον Παπαγεωργίου να εκτελεί τρία συνεχόμενα κόρνερ χωρίς ωστόσο να καταφέρει κάτι.

Λήξη του πρώτου μέρους, με την Θύελλα να είναι ανώτερη και πιο απειλητική, χωρίς όμως να καταφέρει να γίνει και αποτελεσματική, με το 0-0 να είναι το σκορ του ημιχρόνου.

Επανέναρξη του παιχνιδιού

Πρώτη αλλαγή για το Κιλελέρ με τον Κούκο να παίρνει την θέση του Βαγενά.

Στο 59΄ ο Κωσταμένας με σέντρα βρήκε τον Μελιόπουλο, εκείνος επιχείρησε σουτ από τα όρια της περιοχής με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Ακόμη μια αλλαγή για το Κιλελέρ, με τον Χατζή να μπαίνει στην θέση του Παπαγεωργίου.

Στο 69΄ εκτέλεση φάουλ του Εμβραΐζογλου με τον Βασιλάκη να παίρνει την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα στην αγκαλιά του τερματοφύλακα Μισιρλή.

Στο 79΄ η πρώτη αλλαγή για την Κατσικά, με τον Πολυχρόνη να παίρνει την θέση του Γούλα.

Τρίτη αλλαγή για το Κιλελέρ στο 85΄ βγαίνει ο Κατσαμάγκας και μπαίνει ο Γκιουρσάνης.

Στο 87΄ ο Εμβραΐζογλου εκτέλεσε το κόρνερ και ο μελιόπουλος εξ επαφής έστειλε την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα Μισιρλή, μοναδική χαμένη ευκαιρία για την Κατσικά.

Αλλαγές για την Κατσικά μπήκαν οι Ρίζος, Καμπούρης και Δάλλας και βγήκαν Μελιόπουλος, Κωσταμένας και Εμβραΐζογλου.

Τελικό σφύριγμα με το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα της σημερινής αναμέτρησης ανάμεσα στην Κατσικά και το Κιλελέρ με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας, όχι όμως και τις εντυπώσεις, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα, χωρίς ωστόσο να μπορούν να βρουν δίχτυα.

 

Σχολιασμος