LIVE (ΤΕΛΙΚΟ) Νέα Αρτάκη-Θύελλα Κατσικάς 1-1

14.10.2023 Αναγνώστηκε 2676 φορές

Παρακολουθήστε ζωντανά από το Δημοτικό στάδιο Νέας Αρτάκης "Ν. Κιλιμπάς" την αναμέτρηση Νέα Αρτάκη-Θύελλα Κατσικάς για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής κατηγορίας.

LIVE (ΤΕΛΙΚΟ) Νέα Αρτάκη-Θύελλα Κατσικάς 1-1

Οι συνθέσεις

Νέα Αρτάκη (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Διαμάντης, Χατζηστάμου, Μερτύρης, Τσούπρος, Στασινόπουλος, Γερογιάννης, Λάμπρου, Ντελέκος, Σκριβάνος, Ιορδανίδης, Σπηλιώτης.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Βρεττός, Καρλαγήρας, Ζαχαράκης, Ντουμάνης, Βελλής, Φικατώρης, Χατζηστάμου Α., Παπαδημητρίου, Τσόφλιος.

Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας): Θεμελής, Εμβραίζογλου, Περβανάς, Βασιλάκης, Πότσης, Μελιόπουλος, Σκανδάλης, Λόκας, Πετρίδης, Κωσταμένας, Γούλας.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Μπλέτσας Μ., Γκέγκα, Μπλέτσας Β., Λαδιάς, Δάλλας, Ζαρκαλής, Ρίζος, Καμπούρης.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Μανώλης Παπαδόπουλος από την Αθήνα με βοηθούς τους Μιχάλη Βαμβακά και Θεόδωρο Γαλάνη, επίσης από την ΕΠΣ Αθηνών.

Έναρξη του αγώνα

Χωρίς κάποια ιδιαίτερη φάση στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα.

Η πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα στο 17΄ για τους γηπεδούχους με τον Γερογιάννη να κάνει το σουτ και τον Θεμελή να αποκρούει σε κόρνερ.

Ευκαιρία στο 18΄για τη Νέα Αρτάκη με τον Ντελέκου να εκτελεί το κόρνερ, ο Σκριβάνος έκανε την κεφαλιά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Νέα μεγάλη ευκαιρία για τη Νέα Αρτάκη με τον Χατζηστάμου να γυρίζει παράλληλα τη μπάλα στην περιοχή της Κατσικάς, ο Σκριβάνος έκανε το τακουνάκι και η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Ένα τρίλεπτο που οι γηπεδούχοι πιέσαν την άμυνα της Θύελλας για να πετύχουν το γκολ.

Ο Κωσταμένας στο 24΄εκτελεί φάουλ η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Διαμαντή.

Πρώτη αναγκαστική αλλαγή για την Κατσικά στο 25΄στη θέση του Περβανά πέρασε ο Ρίζος.

Μακρινό σουτ του Κωσταμένα στο 28΄απέκρουσε τη μπάλα ο Διαμαντής.

ΓΚΟΛ στο 38' για τη Νέα Αρτάκη. Ο Τσούπρος με σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Θεμελή και ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους.

Πέναλτι για την Κατσικά στο 43΄. Ωραία ατομική προσπάθεια του Ρίζου πέρασε δύο αντιπάλους και ανατράπηκε με τον διαιτητή να δίνει το πέναλτι.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ  στο 44΄για την Κατσικά. Ο Σκανδάλης ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι στέλνοντας τη μπάλα στο κέντρο της εστίας του Διαμαντή ισοφαρίζοντας 1-1.

Τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια. Οι γηπεδούχοι είχαν ένα καλό πεντάλεπτο που απείλησαν την Κατσικά χωρίς να καταφέρουν να ανοίξουν το σκορ. Στη συνέχεια η Θύελλα ισορρόπησε το παιχνίδι προσπάθησε να φανεί απειλητική έχοντας κάποια σουτ προς την εστία του Διαμαντή. Η Νέα Αρτάκη άνοιξε το σκορ στο 38΄με τον Τσούπρο, ωστόσο η ομάδα του Νίκου Γκούρα κατάφερε να απαντήσει πριν το τέλος του ημιχρόνου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (το κέρδισε ο Ρίζος).

Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου

Πρώτη αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου μέρους για τη Νέα Αρτάκη στη θέση του Λάμπρου πέρασε ο Χατζηστάμου Α.

Ευκαιρία στο 49΄για τους γηπεδούχους με τον Ιορδανίδη να εκτελεί φάουλ και προ της γραμμής ο Μελιόπουλος έδιωξε σε κόρνερ.

Η Νέα Αρτάκη έχει την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου μέρους.

Δεύτερη αλλαγή στο 65΄για τους γηπεδούχους στη θέση του Μερτύρη πέρασε ο Τσόφλιος.

Μακρινό σουτ του Ντελέκου στο 66΄η μπάλα λίγο άουτ.

Δεύτερη αλλαγή για την Κατσικά στο 67΄στη θέση του Μελιόπουλου πέρασε ο Πάκος.

Τρίτη αλλαγή για τη Νέα Αρτάκη στο 71΄στη θέση του Σκριβάνου πέρασε ο Καρλατήρας.

Ο Ντελέκου εκτελεί φάουλ στο 74΄με τον Θεμελή να αποκρούει σωτήρια.

Η Κατσικά έχει γυρίσει πίσω προκειμένου να κρατήσει την ισοπαλία δίνοντας χώρο στους παίκτες της Νέας Αρτάκης.

Μεγάλη ευκαιρία στο 78' για τη Νέα Αρτάκη, ο Ντελέκου εκτέλεσε κόρνερ, ο Τσόφλιος έκανε την κεφαλιά με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.

Διπλή αλλαγή για την Κατσικά στο 85΄εκτός αγώνα οι Κωσταμένας και Γούλας και στις θέσεις τους πέρασαν οι Καμπούρης και Δάλλας.

Ακυρώνεται γκολ του Σπηλιώτη στο 89΄ως οφσάιντ. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντελέκου ο Τσούπρος έκανε την πρώτη κεφαλιά την δεύτερη ο Σπηλιώτης και την έστειλε στα δίχτυα με τον δεύτερο βοηθό να υποδεικνύει οφσάιντ με αποτέλεσμα να έχουμε τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων και την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο του γενικού αρχηγού Γιάννη Λεσβή ο οποίος πήγε και σε έντονο ύφος διαμαρτυρήθηκε στον βοηθό με αποτέλεσμα να δει την κόκκινη κάρτα του διαιτητή.

Τελευταία αλλαγή στο 90' για τη Νέα Αρτάκη στη θέση του Στασινόπουλου πέρασε ο Βρέττος.

Πολύτιμο βαθμό απέσπασε η Κατσικά στην Νέα Αρτάκη με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1 με ένα σκορ που διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την εδαφική υπεροχή χωρίς όμως να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Θεμελή μιας και αμυντικά η ομάδα του Νίκου Γκούρα ήταν πολύ καλά στημένη και αυτό ήταν που της έδωσε και τον βαθμό της ισοπαλίας.

Σχολιασμος