Όρθια η Κατσικά απέναντι σε Πιερικό και διαιτησία (video)

04.10.2023 Αναγνώστηκε 1532 φορές

Αρνείται να χάσει ακόμα και όταν παίζει με δέκα. Αρνείται να χάσει ακόμα και όταν έχει εχθρική διαιτησία. Αρνείται να χάσε ακόμα και αν έχει απουσίες. Η Θύελλα Κατσικάς στάθηκε όρθια, ύψωσε το ανάστημα της σε Πιερικό και διαιτησία και πήρε έναν παλικαρίσιο βαθμό αγωνιζόμενη με δέκα παίκτες και ενώ ήταν ήδη πίσω 0-1 στο σκορ.

Όρθια η Κατσικά απέναντι σε Πιερικό και διαιτησία (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Η ομάδα του Νίκου Γκούρα ήταν καλά διαβασμένη και κατάφερε να αποδιοργανώσει την πολυδιαφημισμένη ομάδα του Πιερικού, την άφησε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων κλείνοντας καλά τους χώρους προς την εστία του Θεμελή και προσπάθησε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις χάνοντας ευκαιρίες για να κάνει το 1-0.

Το χεράκι της στα τεκταινόμενα του αγώνα έβαλε και η διαιτησία (η κυρία Δεληγιάννη αντικατέστησε τον αρχικά ορισθέντα διαιτητή κ. Ντελέζο). Η διαιτητής γέμισε με κίτρινες κάρτες τους παίκτες της Κατσικάς την ώρα που ο Σαραντίδης όταν έδειξε τα γεννητικά του όργανα στους φιλάθλους μπροστά στον βοηθό το έκαναν γαργάρα. Στο δεύτερο ημίχρονο όλα σχεδόν τα σφυρίγματα είχαν ήταν για τον Πιερικό που όπως έδειχνε το πράγμα έπρεπε οπωσδήποτε να κερδίσει.

Τα σχέδια τους τα χάλασε ο Πετρίδης που ήταν ο "χρυσός" σκόρερ για τη Θύελλα η οποία θα μπορούσε στις καθυστερήσεις να πάρει και τη νίκη.

Σουτ του Κωσταμένα στο 10΄η μπάλα άουτ.

Στο 16΄ η πρώτη ευκαιρία για την Θύελλα, με το σουτ του Λόκα να καταλήγει στην αγκαλιά του Μπίντση.

Στο 25΄ η πρώτη απειλή από τους φιλοξενούμενους, όταν από την εκτέλεση κόρνερ του Μπλέτσα ο Κατσαβάκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία του Θεμελή.

Στο 33΄ σουτ του Σκανδάλη μπλόκαρε ο τερματοφύλακας Μπίντσης.

Αμέσως μετά ο Πιερικός ”απαντά” με το μακρινό σουτ του Σαραντίδη, το οποίο κατέληξε άουτ.

Στο 55΄ σέντρα του Χατζηκωνσταντίνου και σουτ του Μπλέτσα, το οποίο κατέληξε άουτ.

Εκτέλεση φάουλ στο 65΄του Μπαλογιάννη, κεφαλιά του Μακρίδη η μπάλα άουτ.

Στο 78΄ ο Πιερικός ανοίγει το σκορ όταν ο Φασίδης εκτέλεσε κόρνερ και ο Κυπαρίσσης με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο επόμενο λεπτό η Θύελλα έμεινε με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Μελιγγιώτης.

Στο 85΄, η Θύελλα Κατσικάς ισοφαρίζει σε 1-1, όταν ο Πότσης έκανε την σέντρα και ο Πετρίδης σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 90΄ ο Σκανδάλης βγήκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, με την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα άουτ.

Διαιτησία: Δεληγιάννη (Λεωνίδας-Αλεξόπουλος). Το διαιτητικό τρίο έκανε ότι περνούσε από το χέρι του, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, για να κερδίσουν οι φιλοξενούμενοι.

Κατσικά: Θεμελής, Πετρίδης, Μελιγγιώτης, Πάκος, Βασιλάκης, Πότσης, Σκανδάλης, Λόκας (81’ Ρίζος), Κωσταμένας (60’ Γούλας), Εμβραΐζογλου (81’ Περβανάς), , Μελιόπουλος (91’ Δάλλας).

Πιερικός: Μπίντσης, Μαραγκός (46’ Μπάλλας), Χατζηκωνσταντίνου, Οικονομόπουλος, Παλαμίδης, Μακρίδης, Μπαλογιάννης (88′ Οικονομικός), Μπλέτσας (61’ Παπαϊωάννου), Κατσαβάκης (74’ Φασίδης), Σαραντίδης, Ματζαλάκου (46’ Κυπαρίσσης)

Σχολιασμος