Την Κέρκυρα υποδέχονται οι ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ

11.03.2022 Αναγνώστηκε 3292 φορές

Την ομάδα της Κέρκυρας αντιμετωπίζουν τα κορίτσια των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, την Κυριακή 13-03-2022 στις 15:00, στο Γήπεδο της Ε.Π.Σ. Ηπείρου. με δωρεάν είσοδο για το κοινό.

Την Κέρκυρα υποδέχονται οι ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ

Η νεανική ομάδα των Ιωαννίνων είναι πανέτοιμη και πεισμωμένη για ένα καλό αποτέλεσμα, έχοντας ως όπλο της την καλή ψυχολογία ύστερα από τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Ο Ηλίας Αντώνογλου σκοπεύει να παρατάξει για μια άλλη φορά επιθετικά τις νεαρές αθλήτριες, εφαρμόζοντας ποδόσφαιρο κυριαρχίας. Ωστόσο στην ομάδα υπάρχουν απώλειες, δεδομένου πως θα απουσιάζει η Κατερίνα Φώτη, ενώ αμφίβολες είναι οι Ζωή Τσαπραλή και Χριστίνα Μαργιόλα.

Η ομάδα της Κέρκυρας, από την άλλη, βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Με όπλο την πολύ καλή τερματοφύλακα Αντωνοπούλου και τις γρήγορες επιθετικούς της, θα προσπαθήσει να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις.

Ο πρώτος αγώνας στην Κέρκυρα είχε λήξει με σκορ 3-3. Στον αγώνα εκείνο οι ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ είχαν προηγηθεί με 0-3 και η Κέρκυρα έκανε την ολική επαναφορά ισοφαρίζοντας σε 3-3.

Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί η κα. Βέργου Αικατερίνη της Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας με βοηθούς τους Μώκο Δημήτριο και Χριστακόπουλο Στέφανο, της Ε.Π.Σ. Θεσπρωτίας. Η διαιτητική τριπλέτα είχε σφυρίξει και τον αγώνα των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ με τον Κεραυνό Θεσπρωτικού που είχε διακοπεί στο ’10ο λεπτό λόγω καιρικών συνθηκών.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Ε.Π.Σ. Ηπείρου, με ελεύθερη είσοδο και εφαρμογή των μέτρων πρόληψης διασποράς του Covid-19.

Οι αγώνες της 8ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Γυναικών:

ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ – Κέρκυρα

Κεραυνός Θεσπρωτικού – Αμαζόνες Θεσπρωτίας

Κοζάνη – Βέροια

Η βαθμολογία μέχρι στιγμής:

1. Βέροια 15 (24-9)

2. ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ 11 (20-13)

3. Αμαζόνες Θεσπρωτίας 9 (14-12)

4. Κεραυνός Θεσπρωτικού 8 (11-9)

5. Κέρκυρα 7 (15-12)

6. Κοζάνη 1 (6-35)

(Σημ. Δεν έχουν ολοκληρωθεί όλοι οι αγώνες της 7ης αγωνιστικής)

Σχολιασμος