Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης στο ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ- Βέροια

02.12.2021 Αναγνώστηκε 1551 φορές
Ένα ακόμη γεμάτο Σαββατοκύριακο περιμένει τις νεαρές αθλήτριες της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ. Στο περιθώριο του αγώνα της Γ' Εθνικής με την Βέροια, θα γίνει συλλογή ρούχων, χρηστικών ειδών και τροφίμων μακράς διαρκείας, που θα αναλάβει η Ε.Π.Σ.Η.Π. να διανείμει σε όσους έχουν ανάγκη πριν τα Χριστούγεννα.
 
Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης στο ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ- Βέροια
  • Το Σάββατο 04-12-2021 στις 13:00, θα αγωνιστούν για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών Κ-12 της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου, απέναντι στην ομάδα της Ελεούσας Ιωαννίνων, εκτός έδρας.
  • Την Κυριακή 05-12-2021, η αγωνιστική ομάδα των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, δίνει εντός έδρας αγώνα απέναντι στην ομάδα της Βέροιας, για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Γυναικών, στο Γήπεδο της Ε.Π.Σ. Ηπείρου, στις 15:00. Οι μικρές αθλήτριες των Ιωαννίνων, θα συνοδέψουν τις αθλήτριες των δυο ομάδων κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο. Μετά, θα παρακολουθήσουν με τις οικογένειές τους τον αγώνα.
  • Οι ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, στηρίζουν επίσης την προσπάθεια της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου, για συλλογή ρούχων και τροφίμων μακράς διαρκείας προς στήριξη απόρων αλλά και ευαγών ιδρυμάτων. Στο περιθώριο του αγώνα της Γ' Εθνικής με την Βέροια, θα γίνει συλλογή ρούχων, χρηστικών ειδών και τροφίμων μακράς διαρκείας, που θα αναλάβει η Ε.Π.Σ.Ηπ. να διανείμει σε όσους έχουν ανάγκη πριν τα Χριστούγεννα.
  • Οι ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, καλούν τους συμπολίτες των Ιωαννίνων. να συνεισφέρουν και αυτοί με ό,τι μπορούν στο περιθώριο του αγώνα, στηρίζοντας την προσπάθεια της Ε.Π.Σ.Ηπ.

Σχολιασμος