Ισοπαλία εκτός έδρας των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, 2-2 με τον Κεραυνό Θεσπρωτικού (video)

01.11.2021 Αναγνώστηκε 970 φορές

Ισοπαλία 2-2 εκτός έδρας για τους ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ στο Θεσπρωτικό Πρεβέζης απέναντι στον τοπικό Κεραυνό.

Ισοπαλία εκτός έδρας των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, 2-2 με τον Κεραυνό Θεσπρωτικού (video)

Στο κατάμεστο από κόσμο Δημοτικό Γήπεδο Θεσπρωτικού “Κατερίνα Θάνου”, ο Ηλίας Αντώνογλου παρέταξε τη νεανική ομάδα των Ιωαννίνων με 8 αθλήτριες κάτω των 18 ετών στη βασική ενδεκάδα.

Ο Ηλίας Γκίζας από την πλευρά του, είχε τη χαρά να έχει για πρώτο παιχνίδι φέτος την πολύ καλή τερματοφύλακα Υφαντή, δίπλα στις έμπειρες αθλήτριες του Κεραυνού.

Αν και οι ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ είχαν αρχικά την κατοχή της μπάλας, το Θεσπρωτικό πιέζοντας ψηλά οδήγησε την άμυνα των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ σε λάθη σκοράροντας στο ’10 και το ’21 με την δραστήρια Καραγιάννη και την Παλιάτσου αντίστοιχα.

Από εκεί και πέρα τα νεαρά κορίτσια των Ιωαννίνων είχαν την πρωτοβουλία χάνοντας πολλές και σημαντικές ευκαιρίες με τις Δασκάλου, Μπούρη, Καϊτατζή και Παΐλα. Βρήκαν όμως απέναντί τους την πολλή καλή τερματοφύλακα Υφαντή που είχε κατεβάσει ρολά! Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε με τους ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ να συνεχίζουν την πίεση χάνοντας πάμπολλες ευκαιρίες.

Αποτέλεσμα της πίεσης πάντως, ήταν η Κωλέτση να σημειώσει δυο αυτογκόλ, στο ’80 και στο ’90, δίνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στις δυο ομάδες.

Οι άνθρωποι των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ ευχαριστούν θερμά τους παράγοντες και τον κόσμο του Θεσπρωτικού για την άψογη φιλοξενία και το πολιτισμένο φίλαθλο πνεύμα!

Επόμενη αναμέτρηση για τη νεανική ομάδα των Ιωαννίνων, στις 14-11-2021, εκτός έδρας και πάλι, απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα της Κέρκυρας, που επιβλήθηκε εντός έδρας της Κοζάνης με 9-0!

Κεραυνός Θεσπρωτικού (Δημήτριος Γκίζας): Υφαντή Β., Γαβρίλη Α., Κωλέτση Α., Ζιώρη Ε., Παπασπύρου Μ., Κονδυλάτου Μ. (’61 Γράβου), Καραγιάννη Σ., Σιαμαντά Ε., Παππά Ε. (’85 Καράτσαλου Β.), Χαλικιά Ν., Παλιάτσου Ζ. (’46 Φίντζου Π.) και Οικονομοπούλου Α., Δρόσου Π., Κολιού Μ., Σούρλα Μ.

ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ (Ηλίας Αντώνογλου): Σοφία Καλαμπακιώτη, Ελένη Πάνου (’88 Φωτεινή Χαραλαμποπούλου), Αθηνά Τσαρή (’88 Αντιγόνη Σπηλιά), Ισαβέλα Πριλίγκου, Σμαράγδα Μητρογεώργου (’62 Ζωή Τσαπραλή), Αιμιλία Δασκάλου, Αναστασία Σπηλιά (’46 Ελένη Μπολιεράκη), Μάρθα Παΐλα, Μόνικα Καϊτατζή, Ελπίδα Μπούρη, Κωνσταντίνα Τζίμα και Χριστίνα Μαργιόλα.

Διαιτητές της αναμέτρησης: Χουλιάρας Δημήτριος με βοηθούς τους Κέφη Γρηγόριο και Αβραμίδου Παρασκευή, της Ε.Π.Σ. Πρέβεζας – Λευκάδας.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής:

Κεραυνός Θεσπρωτικού – ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ: 2-2 (Καραγιάννη, Παλιάτσου – 2 * Αυτογκόλ)

Α.Ο. Κέρκυρα 1996 -ΠΑΟ Κοίλων Κοζάνης: 9-0 (3 * Λευτεριώτη, Χαγκιάρντ, Γραμμένου, Κοσμοπούλου, Λεπενιώτη, Αρβανιτάκη)

Αμαζόνες Θεσπρωτίας – Βέροια Γ.Π.Ο.: 4-2 (3 * Μπεράτη, Αυτογκολ – Σταφυλίδου, Μπουντάνι).

Η βαθμολογία μετά και την 2η αγωνιστική:

ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ 4 (5-3) Αμαζόνες Θεσπρωτίας 3 (5-5)

Βέροια Γ.Π.Ο. 3 (7-4)

Α.Ο. Κέρκυρα 1996 3 (9-5)

Κεραυνός Θεσπρωτικού 2 (4-4)

Π.Α.Ο. Κοίλων Κοζάνης 1 (2-2)

Επόμενη η 3η αγωνιστική (14-11-2021):

Α.Ο. Κέρκυρα 1996 – ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ

Αμαζόνες Θεσπρωτίας – Κεραυνός Θεσπρωτικού

Βέροια Γ.Π.Ο. – Π.Α.Ο. Κοίλων Κοζάνης

Σχολιασμος