Ανανεώσεις και νέες εγγραφές στους ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ

13.10.2021 Αναγνώστηκε 586 φορές

Οι ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, ανακοινώνουν τον τρίτο κύκλο ανανεώσεων και νέων εγγραφών για το 2021.

Ανανεώσεις και νέες εγγραφές στους ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ

Η αγωνιστική ομάδα ετοιμάζεται για την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Γυναικών, την Κυριακή 17-10-2021, εντός έδρας, απέναντι στις Αμαζόνες Θεσπρωτίας.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται χωρίς προβλήματα και όλες οι αθλήτριες είναι με ανεβασμένη ψυχολογία λόγω των πρόσφατων θετικών στοιχείων στα φιλικά.

Επιπλέον, η ακαδημία ποδοσφαίρου κοριτσιών δημοτικού αυξάνει συνεχώς συμμετοχές και θα έχουμε πολλά ευχάριστα νέα από αυτή φέτος!

- Αντιγόνη Σπηλιά

Η Αντιγόνη γεννήθηκε το 2007. Αδερφή της Αναστασίας. Και αυτή πρώην αθλήτρια του TAE KWON DO. Ωστόσο μεταπήδησε στο ποδόσφαιρο, πρώτα στην ακαδημία του Αστέρα Ιωαννίνων και μετά στους ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ. Αγωνίζεται κυρίως στις πτέρυγες, έχοντας καλή ταχύτητα και καλό έλεγχο της μπάλας.

- Κωνσταντίνα Τζίμα

Η Κωνσταντίνα Τζίμα είναι γεννημένη το 2002. Είναι κόρη του παλιού αρχιδιαιτητή Γιάννη Τζίμα. Μεγαλωμένη στα γήπεδα, γεννήθηκε και μεγάλωσε με την μπάλα στα πόδια. Αρχικά έμαθε το ποδόσφαιρο στις αλάνες όπου και διέπρεψε για τη δύναμη και την αποφασιστικότητά της. Ήρθε στην ομάδα μας πριν 4 χρόνια όπου έχει αγωνιστεί με αξία σε όλες τις θέσεις. Πραγματικό πολυεργαλείο για τους ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ.

- Φωτεινή Χαραλαμποπούλου

Η Φωτεινή στα 25 της χρόνια είναι η μεγαλύτερη σε ηλικία αθλήτρια της ομάδας μας! Πάντα με το χαμόγελο και την έξω καρδιά, ήρθε στην ομάδα μας πριν 4 χρόνια και έκτοτε έχει συμμετάσχει σε όλες τις εκδηλώσεις της. Από μικρή στα γήπεδα και στις αλάνες, αγαπάει το ποδόσφαιρο και συνεχίζει να αγωνίζεται με τους ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ.

- Ελένη Μπολιεράκη

Η Ελένη γεννήθηκε στην Άρτα το 2005, όπου και αγωνίζονταν για πολλά χρόνια στην ακαδημία του ΔΙΑ Κωστακιών. Πριν τρία χρόνια ήρθε στην ομάδα μας, με την οποία αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Χαρακτηρίζεται για την ταχύτητά της και τη δύναμη στο παιχνίδι της.

- Ελένη Πάνου

Η Ελένη γεννήθηκε στα Ιωάννινα το 2007. Προέρχεται από την ακαδημία ποδοσφαίρου του ΠΑΣ Γιάννινα. Δυστυχώς το lock-down του Covid την καθυστέρησε δυο χρόνια να έρθει στους ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ. Ωστόσο από φέτος συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις εξελίσσοντας το άθλημα που αγαπάει. Αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.

- Χριστίνα Μαργιόλα

Από τις νεότερες προσθήκες στο roster των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ. Γεννημένη το 2007, με αγάπη για το ποδόσφαιρο από μικρή ηλικία παίζοντας στην αλάνα. Ήρθε φέτος στους ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ δείχνοντας καλά στοιχεία και ζήλο για το άθλημα

Καλή συνέχεια κορίτσια με τους ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ και πάντα υγιείς και δυνατές!

Σχολιασμος