Νικηφόρο φιλικό των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ με Κεραυνό Θεσπρωτικού

04.10.2021 Αναγνώστηκε 549 φορές

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ από το Θεσπρωτικό Πρεβέζης. Η νεανική ομάδα των Ιωαννίνων νίκησε τον τοπικό Κεραυνό με σκορ 1-3.

Νικηφόρο φιλικό των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ με Κεραυνό Θεσπρωτικού

Το νεανικό σύνολο του Ηλία Αντώνογλου αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το ‘7, κατάφερε να σκοράρει 3 γκολ και να φύγει από τη Μικρή Λάκα Σουλίου με τη νίκη.

Ο Κεραυνός είχε έμπειρες παίκτριες στη σύνθεσή του και ήταν ενισχυμένος με μεταγραφές από τον Πανλευκάδιο, που δεν κατάφερε να συμμετάσχει φέτος στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, τα κορίτσια των Ιωαννίνων, εμφανίστηκαν πιο έτοιμα στον αγωνιστικό χώρο και έκλεισαν νικηφόρα τον κύκλο των φιλικών τους αγώνων.

Με ανεβασμένη την ψυχολογία πλέον, συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής που θα ξεκινήσει στις 17 Οκτωβρίου.

Τα γκολ για τους ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ πέτυχαν η 12χρονη Ζωή Ντότη, η 15χρονη Μόνικα Καϊτατζή και η 16χρονη Αιμιλία Δασκάλου. Η Ζωή, η μικρότερη αθλήτρια της αγωνιστικής ομάδας των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, σκόραρε το πρώτο της τέρμα που προήλθε από υπέροχη ανάπτυξη και συνδυασμό της ομάδας!

Από τις όμορφες στιγμές της αναμέτρησης, ήταν η υποδοχή που επιφύλαξαν μέλη της διοίκησης του Κεραυνού στην Ισαβέλα Πριλίγκου, εγγονή του τερματοφύλακα Σπύρου Παπαστεργίου, που είχε αγωνιστεί πριν αρκετά χρόνια και με μεγάλη επιτυχία στον Κεραυνό Θεσπρωτικού!

ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ (Ηλίας Αντώνογλου): Σοφία Καλαμπακιώτη, Ισαβέλα Πριλίγκου, Αθηνά Τσαρή, Ελένη Πάνου, Κατερίνα Φώτη, Μάρθα Παΐλα, Αιμιλία Δασκάλου, Μόνικα Καϊτατζή, Ζωή Τσαπραλή , Ζωή Ντότη, Ελπίδα Μπούρη, Χριστίνα Μαργιόλα.

Σχολιασμος