Ευχαριστήριες ανακοινώσεις Λευκίμμης και Ανατολής

29.09.2021 Αναγνώστηκε 782 φορές #Κύπελλο Ελλάδας

Το γήπεδο της Ανατολής χρησιμοποίησε ως έδρα στο Κύπελλο Ελλάδος η Α.Ε. Λευκίμμης, η οποία μάλιστα πανηγύρισε και πρόκριση επί του Απόλλωνα Πόντου με σκορ 2-1.

Οι Κερκυραίοι με επιστολή τους ευχαρίστησαν την ομάδα της Ανατολής αλλά και όλους όσους βοήθησαν στη διεξαγωγή του αγώνα, με την ομάδα της Ανατολής να απαντάει και να ευχαριστεί κι εκείνη τη Λευκίμμη για την επιλογή της έδρας.

Ευχαριστήριες ανακοινώσεις Λευκίμμης και Ανατολής
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Η ανακοίνωση της Λευκίμμης:

Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον Αντιδήμαρχο Ιωαννίνων κ. Αριστείδη Παππά, την διοίκηση του Α.Ο. Ανατολής Ιωαννίνων, τον πρόεδρο της ομάδας κ. Χρήστο Γέροντα και όλους όσους συντέλεσαν για την παραχώρηση του γηπέδου προκειμένου να διεξαχθεί ο αγώνας της ομάδας μας απέναντι στην ομάδα του Απόλλωνα Πόντου για την 3η φάση του κυπέλλου Ελλάδος.

Επίσης δεν θα παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε τον φροντιστή του γηπέδου κ. Αντρέα που ήταν πάντα δίπλα μας σε ότι χρειάστηκε.

Η βοήθεια σας ήταν πολύτιμη.Οι παροχές και η φιλοξενία εξαιρετική.

Σας ευχαριστούμε

 

Ευχαριστήριο του Α.Ο. Ανατολής προς την Α.Ε. Λευκίμμης

Η Διοίκηση του Α.Ο. Ανατολής ευχαριστεί την Α.Ε. Λευκίμμης για την επιλογή του Γηπέδου Ανατολής για τον αγώνα της στην 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Απόλλωνα Πόντου. Την ευχαριστεί δε, για την άψογη συμπεριφορά διοικούντων και αθλητών εντός και εκτός γηπέδου.

Η συνεργασία αυτή, είναι συνέχεια της άψογων σχέσεων που υπάρχει ανάμεσα στα δυο σωματεία. Ευελπιστούμε στη συνέχεια της συνεργασίας σε πολλαπλά επίπεδα και στο μέλλον!

Οι διοικούντες του Α.Ο. Ανατολής, εύχονται καλή επιτυχία και ευόδωση των στόχων της φίλης ομάδας της Κέρκυρας στον αγώνα της, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Κύπελλο Ελλάδας.

Σχολιασμος