Συνέχεια των ανανεώσεων στους ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ

23.09.2021 Αναγνώστηκε 616 φορές #γυναικείο ποδόσφαιρο

Οι ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, ανακοίνωσαν το δεύτερο κύκλο ανανεώσεων των αθλητριών τους για το 2021.

Συνέχεια των ανανεώσεων στους ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ

Οι προπονήσεις της αγωνιστικής ομάδας συνεχίζονται κανονικά εν όψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Γυναικών, ενώ υπάρχει πλήρες πρόγραμμα φιλικών αγώνων μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Επιπλέον είναι απολύτως δωρεάν, χάρη στην ευγενική προσφορά των χορηγών της ομάδας.

Επιπλέον, το τμήμα υποδομής της ομάδας, η ακαδημία ποδοσφαίρου κοριτσιών 4ης – 6ης Δημοτικού, η μοναδική στην Ήπειρο, έχει αρκετά μεγάλη συμμετοχή από κορίτσια και θα μας εκπλήξει ευχάριστα αυτή τη χρονιά!

Σοφία Καλαμπακιώτη

Η Σοφία γεννήθηκε το 2006 στα Ιωάννινα.

Η βασική τερματοφύλακας των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ. Ξεκίνησε από την ακαδημία κοριτσιών του Α.Ο. Ανατολής πριν από 4 χρόνια και μεταπήδησε στους ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ.
Με τρέχον ύψος τα 177 εκατοστά και μεγάλο άνοιγμα χεριών, δουλεύει τακτικά με τον προπονητή κ. Δημήτρη Κατερίνη για συνεχή βελτίωση.
Πέρα από τα εκπληκτικά σωματικά της χαρίσματα, αποκτά συνεχώς εμπειρίες και αναπτύσσει αγωνιστικό mentality.
Είναι ανιψιά του παλιού παίκτη του Α.Ο. Ανατολής, Αριστείδη Παππά.

Αναστασία Σπηλιά

Η Αναστασία είναι γεννημένη το 2003.
Για πολλά χρόνια αθλήτρια του TAE KWON DO, αγαπούσε το ποδόσφαιρο και πάντα ήθελε να δοκιμάσει σε μια ομάδα κοριτσιών.

 

Ξεκίνησε προπονήσεις μαζί μας πριν από 5 χρόνια και η πρόοδός της ήταν αλματώδης, προσφέροντας όλη την προσοχή και αγάπη της.
Φέτος πέρασε στο τμήμα Κοινωνικής Εργασίας στην Αθήνα. Ωστόσο επέλεξε να παραμείνει στην ομάδα των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ και να την βοηθήσει στους στόχους της,
Αγωνιζόμενη στα άκρα, ξεχωρίζει για το κοντρολαρισμένο και έξυπνο παιχνίδι.
Κατερίνα Φώτη

Η Κατερίνα γεννήθηκε το 2003 στα Ιωάννινα.
Μεγάλωσε στα γήπεδα βλέποντας τα μεγαλύτερα αδέρφια της να διακρίνονται στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ηπείρου. Έχοντας τέτοιες παραστάσεις ήθελε να αθληθεί και η ίδια στο ποδόσφαιρο σε μια ομάδα κοριτσιών της ηλικίας της. Με τη σύσταση του τμήματος ποδοσφαίρου κοριτσιών του Α.Ο. Ανατολής πριν 5 χρόνια, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο και αργότερα μεταπήδησε στους ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ.
Πέρασε φέτος στο Οικονομικό Ιωαννίνων, ενώ ταυτόχρονα εργάζεται και σε φροντιστήριο αγγλικών.
Αγωνίζεται ως μέσος. Διακρίνεται για το κοντρολαρισμένο παιχνίδι της και τον δυναμισμό της ενώ και ο εύθυμος χαρακτήρας της δημιουργεί ευχάριστο κλίμα στην ομάδα!
Σμαράγδα Μητρογεώργου

Η Σμαράγδα είναι γεννημένη στα Ιωάννινα το 2006.
Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στους ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ πριν από δυο χρόνια, τη χρονιά πριν την καραντίνα.
Ψάχνοντας για χρόνια μια ομάδα κοριτσιών ποδοσφαίρου, ήρθε στους ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ.
Ακολουθώντας ολόκληρο το πρόγραμμα των προπονήσεων έχει μεγάλη πρόοδο και εξέλιξη.
Αγωνίζεται κυρίως στις πτέρυγες.

Ζωή Ντότη

Η Ζωή Ντότη είναι η μικρότερη αθλήτρια της αγωνιστικής ομάδας των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, μιας και είναι γεννημένη στα Ιωάννινα το 2009, όντας μόλις 12 ετών. Ωστόσο ας σημειώσουμε το όνομά της μιας και θα μας απασχολήσει αρκετά τα επόμενα χρόνια.
Δυο λέξεις τη χαρακτηρίζουν: Ταλέντο και Θράσος (ποδοσφαιρικό)!
Αδερφή του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Βασίλη Ντότη που αγωνίζεται στη Σλοβακία, μεγάλωσε στα γήπεδα παρακολουθώντας τον αδερφό της.
Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τα νήπια, στην ακαδημία του Ατρομήτου Ιωαννίνων, υπό τις οδηγίες της μεγάλης δόξας του ΠΑΣ Εδουάρδο Κοντογιωργάκη.
Ήρθε στο τμήμα κοριτσιών του Α.Ο. Ανατολής, πριν από 4 χρόνια, για να αθλείται και κοινωνικοποιείται με κορίτσια, και μεταπήδησε στους ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ.
Αγωνιζόμενη τόσο στην κορυφή της επίθεσης όσο και στα πλάγια, “κεντάει” στο γήπεδο μη διστάζοντας να “εκθέσει” τις αντιπάλους με το απίθανο παιχνίδι της.
Στο πρόσφατο φιλικό των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ με τους Legends 2004 στο Αγρίνιο, όντας ακόμη μαθήτρια δημοτικού σχολείου, εισέπραξε το θαυμασμό του Γιώργου Καραγκούνη και του Άγγελου Χαριστέα για την τολμηρή και ταλαντούχα παρουσία της.
Αθηνά Τσαρή

Η Αθηνά γεννήθηκε στα Ιωάννινα το 2006.
Έχει περάσει από αρκετά αθλήματα, ενώ ακόμη και σήμερα αθλείται και στο Στίβο. Ωστόσο εδώ και τρία χρόνια συμμετέχει στους ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ μην έχοντας χάσει καμιά προπόνηση! Ως εκ τούτου, η πρόοδός της στο ποδόσφαιρο είναι αλματώδης.
Ξεχωρίζει για την ταχύτητα, την οξυδέρκεια και το εγκεφαλικό παιχνίδι. Αγωνίζεται στην αμυντική γραμμή.
Στο πρόσφατο φιλικό των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ με τους Legends 2004 στο Αγρίνιο, συνεργάστηκε άψογα με τον μεγάλο αμυντικό Μιχάλη Καψή.
Καλή επιτυχία κορίτσια με τους ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ και πάντα υγιείς και δυνατές!

Σχολιασμος