Φιλική ήττα στο Μεσολόγγι για τους ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ

20.09.2021 Αναγνώστηκε 547 φορές

Στον πρώτο της φιλικό αγώνα η νεανική ομάδα ποδοσφαίρου των Ιωαννίνων, ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, αντιμετώπισε την ΑΕΚ Μεσολογγίου, εκτός έδρας, στο Μεσολόγγι, την Κυριακή 19-09-2021

Φιλική ήττα στο Μεσολόγγι για τους ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ

Οι ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, έχοντας στη σύνθεσή τους μικρές και ταλαντούχες αθλήτριες, με μόλις μια συμμετοχή 18 ετών, αντιμετώπισαν τις πολύ πιο έμπειρες αθλήτριες της Αιτωλοακαρνανίας που αγωνίζονται στο Νότιο Όμιλο της Α’ Εθνικής.

Ο Ηλίας Αντώνογλου είχε την ευκαιρία να δει την εξέλιξη των αθλητριών του μετά από σχεδόν ένα μήνα προετοιμασίας. Δοκίμασε δε, διάφορα σχήματα και θέσεις στις αθλήτριες για να δει πού ταιριάζουν καλύτερα. Το σίγουρο είναι πως γέμισε το μπλοκάκι του με στοιχεία που πρέπει να δουλευτούν μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Γυναικών.

Για την ιστορία, το σκορ έληξε με 8-2 υπέρ της ΑΕΚ Μεσολογγίου.

Τα γκολ για το Μεσολόγγι επιτεύχθηκαν από τη Δήμητρα Μαρκουτσά (2′, 30′, 42′), Γιάννα Λαζανά (15 ‘, 68’, 75 ‘), Ειρήνη Πιζανιά (17′) και Ερατώ Παπαδογεώργου (60′). Τα γκολ των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ τα πέτυχαν οι Ζωή Τσαπραλή (65′) με ωραίο πλασαριστό σουτ και Μόνικα Καϊτατζή (82’) ύστερα από φάση διαρκείας μπροστά στα καρέ του Μεσολογγίου.

Η Διοίκηση, οι αθλήτριες και οι φίλοι των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ ευχαριστούν τόσο τις αθλήτριες της ΑΕΚ Μεσολογγίου όσο και τον υπεύθυνο – προπονητή τους Γιάννη Γουλή για την άψογη φιλοξενία και το αθλητικό παιχνίδι. Τους εύχονται δε, κάθε επιτυχία στο νέο πρωτάθλημα στη μετά Covid εποχή!

Συνθέσεις:

ΑΕΚ Μεσολογγίου: Βράνα-Τριανταφύλλου, Γρομητσάρη, Τζουμερκιώτη, Πρασσά, Πετσίνη, Φύτρου, Γεωργίου, Παπαδογεώργου, Πιζανιά, Μαρκουτσά, Λαζανά Γιαν. (αγωνίστηκαν και οι: Βραχά, Γρίνου).

ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ: Καλαμπακιώτη Σοφία, Πριλίγκου Ισαβέλα, Τσαρή Αθηνά, Μητρογεώργου Σμαράγδα, Ρισβά Μαρία, Παΐλα Μάρθα, Μπολιεράκη Ελένη, Δασκάλου Αιμιλία, Καϊτατζή Μόνικα, Τζαπραλή Ζωή, Ντότη Ζωή (αγωνίστηκε και η Μαριόλα Χριστίνα).

Σχολιασμος