Στο ΠΕΑΚΙ έγιναν τα αγωνιστικά τεστ διαιτητών και βοηθών της Γ' Εθνικής (video+photos)

20.09.2021 Αναγνώστηκε 1333 φορές

Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου στο ΠΕΑΚΙ τα αγωνιστικά τεστ των αξιολογημένων διαιτητών και βοηθών της Γ’ Εθνικής κατηγορίας που δεν μπόρεσαν να συμμετέχουν στις προηγούμενες δοκιμασίες είτε λόγω τραυματισμού, είτε λόγω εργασίας.

Στο ΠΕΑΚΙ έγιναν τα αγωνιστικά τεστ διαιτητών και βοηθών της Γ' Εθνικής  (video+photos)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Στα Γιάννενα από την ΚΕΔ/ΕΠΟ βρέθηκαν ο επικεφαλής για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο Σταύρος Μάνταλος, η υπεύθυνη γυναικείων διοργανώσεων Ελένη Λαμπαδαρίου και ο Εθνικός γυμναστής Βασίλης Λώλης.

Την ΕΠΣ Ηπείρου εκπροσώπησε ο Παναγιώτης Δαβής, ενώ από πλευράς διαιτησίας βρέθηκαν ο πρόεδρος της Ε.Δ./ΕΠΣΗΠ Βασίλης Μπίτας, οι αξιολογημένοι βοηθοί της Super League Θεόφιλος Μωυσιάδης και Αθανάσιος Θανασιάς, οι παρατηρητής διαιτησίας της Super League Κώστας Δάλλας, Δημήτρης Κύρκος (Θεσπρωτίας) και Ανδρέας Βλάχος (Γρεβενών) καθώς και ο παρατηρητής διαιτησίας της Γ’ Εθνικής Δημήτρης Θάνος. Να σημειώσουμε ότι στα τεστ ήταν και ο πρώην αρχιδιαιτητής Θανάσης Μπριάκος.

Στις αγωνιστικές δοκιμασίες συμμετείχαν συνολικά περίπου 50 διαιτητές από αρκετές ΕΠΣωστόσο τα νέα για τον Σύνδεσμο Ηπείρου δεν ήταν ευχάριστα αφού στους διαιτητές πέρασαν τα αγωνιστικά τεστ οι Μαγγιώρος στους άνδρες και η Κυριαζή στις γυναίκες αλλά στους βοηθούς είχε πλήρη αποτυχία αφού οι οι τέσσερις Ευαγγέλου, Μητρογιάννης, Μπλέτσας και Τσίτος που συμμετείχαν δεν κατάφεραν να τα βγάλουν και έτσι κόπηκαν. Οι Γιάννης Πάνος και Δημήτρης Σπυρογιώτης δεν πήγαν να τρέξουν λόγω ασθένειας.

Φωτορεπορταζ

Σχολιασμος