Παίκτης του Αχέροντα Καναλακίου ο Φώτης Γεωργίου

15.09.2021 Αναγνώστηκε 951 φορές

Στην απόκτηση του 36χρονου  ακραίου μεσοεπιθετικού Φώτη Γεωργίου, ο οποίος αγωνίστηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα τη διετία 2011-13, προχώρησε ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου.

Παίκτης του Αχέροντα Καναλακίου ο Φώτης Γεωργίου

Ο Φώτης Γεωργίου αποτελεί τη δέκατη μεταγραφική κίνηση του Καναλακίου, ενώ είχε περάσει από τις ακαδημίες της ομάδας πριν μεταπηδήσει σε αυτές του Παναθηναϊκού.

Η Ανακοίνωση: 

O ΠΑΣ Αχερων με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται επίσημα το 10ο μέλος του για την αγωνιστική περίοδο 2021-22, τον Φώτη Γεωργίου.
Η αξία και οι ικανότητες του 36χρονου ακραίου μεσοεπιθετικού είναι γνωστές και δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού η ποδοσφαιρική διαδρομή “Μιλάει” από μόνη της, ο Φώτης Γεωργίου θεωρείται ένας από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στο ηπειρωτικό ποδόσφαιρο με πλούσιο βιογραφικό, καθώς μετά το ξεκίνημα της καριέρας του από την ακαδημία του συλλόγου μας στα 14 όπου άφησε άριστες εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του και μεταπήδησε στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, και από εκεί και έπειτα ξεκίνησε την ταλαντούχα ποδοσφαιρική καριέρα του με πολλές συμμετοχές σε Α’ και Β ´εθνική.
Ο ποδοσφαιριστής μας έχει αγωνισθεί στις ομάδες: Μαρκόπουλο, Καλλιθέα, Λαμία, Ιωνικό, ΠΑΣ Γιάννενα, Ατρόμητο, Καλλονή, Κέρκυρα, Ηρακλή και Διαγόρα Ρόδου.
Φώτη καλωσόρισες στην οικογένεια του ΠΑΣ Αχέρων, υγεία και επιτυχίες σου ευχόμαστε.

Σχολιασμος