Με Ηλία Αντώνογλου στην τεχνική ηγεσία και τη νέα χρονιά οι ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ

14.08.2021 Αναγνώστηκε 697 φορές

Με τον Ηλία Αντώνογλου στην τεχνική ηγεσία θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας η γυναικεία ομάδα ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ.

Με Ηλία Αντώνογλου στην τεχνική ηγεσία και τη νέα χρονιά οι ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οι ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, με χαρά ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή κ. Ηλία Αντώνογλου για τη νέα αθλητική χρονιά. Ο Ηλίας είναι απόφοιτος του Δημόσιου ΙΕΚ Ιωαννίνων στην ειδικότητα Προπονητής αθλήματος στο ποδόσφαιρο και κάτοχος του διπλώματος UEFA C’. Έχει 14ετή εμπειρία σε ομάδες και τμήματα υποδομών ποδοσφαίρου των Ιωαννίνων.

Η νεανική ομάδα ποδοσφαίρου των Ιωαννίνων, ξεκινά την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά, τη Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021, στις 18:00, στο Γήπεδο Ανατολής.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων θα είναι κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή στις 18:00. Από 13 Σεπτεμβρίου και για όλη την υπόλοιπη χρονιά, οι ώρες των προπονήσεων μεταφέρονται στις 16:00, τις ίδιες ημέρες.

Οι ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ απευθύνουν κάλεσμα σε νεαρές αθλήτριες των Ιωαννίνων που θα ήθελαν να δοκιμαστούν στην ομάδα, να επικοινωνήσουν με την ομάδα είτε στα social apirotan.wft (facebook, instagram) είτε στο team@apirotan.eu για τον προγραμματισμό τους. Καλή αρχή με υγεία σε όλες τις αθλήτριες και αθλητές

Σχολιασμος