Βλέπει… SL2 ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου

04.07.2021 Αναγνώστηκε 1637 φορές

Μεγάλη εντός έδρας νίκη του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου με 4-0 επί του Διαγόρα Στεφανοβικείου, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των play off του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και την τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ορφέα Ξάνθης όπου θα παιχτεί η άνοδος στη Super League 2.

Βλέπει… SL2 ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δίκαια έφτασαν στη νίκη.

 Στο 31’ ο Βασιλάκης έκανε την κούρσα από τα αριστερά, έδωσε στον Τάτση, ο οποίος μέσα από την περιοχή και αριστερά έκανε τη συρτή σέντρα και ο Ντόκος με πλασέ έγραψε το 1-0 για το Καναλάκι.

Στο 37’ ο Ζδράβος από πλεονεκτική θέση μέσα από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα πάνω στον Αποστολίδη.

Η νίκη του ΠΑΣ Αχέρων σφραγίστηκε στο 65’, όταν ο Πότσης με συρτή πάσα έδωσε στον Βέρμπη, ο οποίος από κοντά έγραψε το 2-0.

Στο 67’ ο Κωνσταντίνου έκανε την προσπάθεια από τα δεξιά, μπήκε στη περιοχή έκανε τη σέντρα και ο Κυριάκης με κεφαλιά σημείωσε το 3-0.

Το κερασάκι στη τούρτα για την ομάδα του Καναλακίου μπήκε στο 76’, όταν ο Γεωργάκης με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 4-0.

ΠΑΣ ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ (Τζιάρρας): Βλάχος, Κωνσταντίνου, Τάτσης, Φράγκος, Βασιλάκης, Μανιώτης, Γεωργάκης (80’ Ερέκι), Πότσης (75’ Ντάμπος), Βέρμπης (75’ Αναστασιάδης), Ντόκος (80’ Εμβραϊζόγλου), Ζδράβος (66’ Κυριάκης).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟΥ (Αρσένος): Αποστολίδης, Λάιος (46’ Σπαθής), Σκύφτας (46’ Καραμπούσης), Γιαουπλάρι, Ναουμίδης, Θ. Κυρίτσης, Κούβελας (68’ Σιώβας), Παπαγεωργίου (46’ Αλεξίου), Αναστασίου (59’ Κόφας), Μπλέντι Μούτσα, Γ. Κυρίτσης.

ΠΗΓΗ: Spotime 24

Σχολιασμος