Γκούρας: «Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά» (video)

06.06.2021 Αναγνώστηκε 419 φορές

Στις δύσκολες συνθήκες όπου έγινε το φετινό πρωτάθλημα αλλά και στους τραυματισμούς και την ατυχία της ομάδας του τις τελευταίες αγωνιστικές στάθηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής της Θύελλας Κατσικάς Νίκος Γκούρας.

Γκούρας: «Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά» (video)

Ο κ. Γκούρας έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθεια τους στο πρωτάθλημα, ενώ για το αν θα παραμείνει και τη νέα χρονιά στην Κατσικά είπε ότι αυτό θα το αποφασίσει η διοίκηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Γκούρα:

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά με πολύ δύσκολες συνθήκες. Ξεκινήσαμε αυτή την πορεία με όπλο τη θέληση, το πάθος και την ελπίδα που είχαν αυτά τα παιδιά να αγωνιστούν για την ομάδα. Σταθήκαμε με αξιοπρέπεια από την αρχή του πρωταθλήματος, όμως δυστυχώς οι πολλές απουσίες από τους τραυματισμούς, τον covid-19 και τις απουσίες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων μας στέρησαν μια καλύτερη ομάδα αγωνιστικά. Είδατε και σήμερα ότι ήμασταν με 14 παίκτες, αυτό δεν είναι η πραγματική μας εικόνα. Βέβαια τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα. Καταλαβαίνεται ότι είναι Ιούνιος, είναι δύσκολες οι καταστάσεις για τα παιδιά που παίζουν ποδόσφαιρο και εμείς το ξέρουμε πραγματικά τι έχουμε τραβήξει. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς αυτά τα παιδιά για την υπομονή που έκαναν όλο αυτό τον καιρό στις προπονήσεις, πιεστικούς αγώνες, πολύ άγχος και τους ευχαριστώ, να ευχαριστήσω τον συνεργάτη μου Γιάννη Φράγκο που ήταν συνοδοιπόρος σε όλη αυτή την προσπάθεια και βοήθησε τα μέγιστα στο να έχουμε εικόνα των αντιπάλων. Να ευχαριστήσω και τη διοίκηση που με επέλεξε σε αυτή τη θέση και ήθελα να τους δικαιώσω για αυτή τους την επιλογή. Τέλος να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας που παρά τις δύσκολες συνθήκες ήταν κοντά στην ομάδα και βοήθησε όσο μπορούσε την προσπάθεια των παικτών. Αγωνιστικά ήταν ένα παιχνίδι που πραγματικά το θέλαμε για να αποδείξουμε ότι η εμφάνιση της Τετάρτης ήταν μόνο θέμα κούρασης, αν και σήμερα υπήρχαν σημάδια κόπωσης έπρεπε να δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο γιατί αδίκησε η ομάδα τον εαυτό της. Αν και δεν είχαμε πολύ χρόνο να δουλέψουμε αλλάξαμε λίγο το πλάνο μας και νομίζω ότι απέδωσε έστω και στο 90’ και πήραμε τη νίκη. Ας έχουμε την ηθική ικανοποίηση ότι θα είμαστε η πρώτη ομάδα κάτω από τα ζώνη που πέφτει αν και ξεκινήσαμε από το μηδέν και με πολλές δυσκολίες».

Για το αν θα παραμείνει και τη νέα χρονιά στην Κατσικά: «Αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να συζητήσω με τη διοίκηση. Δεν ξέρω αν θα γίνουν εκλογές μπορεί αν βγει άλλη διοίκηση που να θέλει άλλον προπονητή. Εμένα προτεραιότητα μου είναι η Κατσικά. Μακάρι να είμαστε σε αυτή την κατηγορία και να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα γιατί η Κατσικά έχει όλα τα εφόδια και τα εχέγγυα, με ακαδημίες, με κόσμο και με γήπεδα για να στηθεί μια πάρα πολύ καλή ομάδα και να βοηθάει τα παιδιά από το ερασιτεχνικό».

Για τον Φώντα Μάντζιο που σταματάει το ποδόσφαιρο: «Ο Φώντας σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας και στους αγώνες έλειψε μόνο μια μέρα για επαγγελματικούς λόγους. Ένας άνθρωπος που αγαπάει το ποδόσφαιρο και έχει δώσει πολλά στην ομάδα και ας μη ξεχνάμε ότι ξεκίνησε από την Κατσικά και είχε μια επαγγελματική σταδιοδρομία. Δεν ήταν μόνο τιμητική σήμερα η συμμετοχή του γιατί έχει αποδείξει ότι είναι πολύ καλός τερματοφύλακας. Να τον ευχαριστήσω για όσα έχει κάνει για την ομάδα, πιθανόν να βοηθήσει από άλλο πόστο αν του ζητηθεί».

Σχολιασμος