Αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι τη Γ΄Εθνική η Κατσικά (video)

06.06.2021 Αναγνώστηκε 784 φορές

Με γκολ του Νίκου Γούλα στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Θύελλα Κατσικάς επικράτησε με 1-0 της Κασσιόπης για την τελευταία αγωνιστική του 5ου Ομίλου της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας, έκλεισε με ιδανικό τρόπο τις φετινές αγωνιστικές της υποχρεώσεις και τερμάτισε στην 9η θέση με 15 βαθμούς.

Αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι τη Γ΄Εθνική η Κατσικά (video)

Παρά το γεγονός πώς η Θύελλα είχε υποβιβαστεί και μαθηματικά στο ερασιτεχνικό  από την περασμένη αγωνιστική ήθελε να κερδίσει την Κασσιόπη και να την προσπεράσει στη βαθμολογία, για να ευνοηθεί στο σενάριο να υποβιβαστούν εν τέλει λιγότερες ομάδες από τη Γ’ Εθνική.

Ο αγώνας ήταν ο τελευταίος στην ποδοσφαιρική καριέρα για τον τερματοφύλακα της Κατσικάς Ξενοφώντα Μάντζιο ο οποίος κρέμασε τα γάντια του με τον καλύτερο τρόπο αφού με τις αποκρούσεις σου είχε μεγάλο μερίδιο στη νίκη της ομάδας του.

Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα. η Κασσιόπη είχε καλύτερη απόδοση από τη Θύελλα, δημιούργησε φάσεις αλλά απέναντί της βρήκε τον γκολκίπερ Μάντζιο.

Στο 3’ το σουτ του Στεργίου έφυγε άουτ.

Στο 8’ μεγάλη χαμένη διπλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους o Τσιάβος δοκίμασε το σουτ, ο Μάντζιος απέκρουσε τη μπάλα και στη συνέχεια ο γκολκίπερ της Θύελλας έδιωξε και πάλι τη μπάλα σε σουτ του Στεργίου, κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

<i< p="">

Ο τερματοφύλακας της Θύελλας δήλωσε παρών και στη φάση του 34’, διώχνοντας τη μπάλα σε κόρνερ σε σουτ του Στεργίου.

Στην επανάληψη, η Θύελλα ισορρόπησε και σταδιακά πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Από σέντρα του Κολιούση στο 73’ ο Γούλας πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία του Πάνχα.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με την εκτέλεση φάουλ του Βίλα που δεν είχε αποτέλεσμα στο 80’ , ενώ στο 88’ ο Πολυχρόνης έκανε το σουτ εκτός περιοχής αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 90’ η Κασσιόπη έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Στέρεφ και στις καθυστερήσεις η Θύελλα άσκησε ασφυκτική πίεση για να πετύχει γκολ.

Σουτ του Ρούση στο 91' η μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο λεπτό του έξτρα χρόνου, ο Λισγάρας έβγαλε τη σέντρα, ο Ντίας στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε τη μπάλα στην εστία, αλλά ο Πάνχα την απομάκρυνε.

Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Γούλας ο οποίος δέχθηκε την μπαλιά του Τσουμάνη και ενώ βρισκόταν σε θέση οφσάιντ πήρε τη μπάλα με το κεφάλι την έδωσε στον Λισγάρα αυτός πέρασε τν αντίπαλο του έκανε την πάσα στον Γούλα  και αυτός με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Διαιτησία: Τσοπλάκος (Τσιλίκας-Μπάκας),

Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας): Mάντζιος, Μελιγγιώτης, Λισγάρας, Κολιούσης, Πάνος, Τσουμάνης, Γούλας, Περβανάς, Μαρούλης (69’ Καζαντσίδης), Πολυχρόνης, Τουρμούσογλου.

Κασσιόπη (Κωνσταντίνος Χριστοφοράκης): Πάνχα, Κουρτσέλης (67’ Ρούσης), Πανάγου, Λαζάρου, Καουέ, Στέρεφ, Ντίας, Βίλα, Στεργίου, Αθανασόπουλος (81’ Αυλωνίτης), Τσιάβος.

ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ

Σχολιασμος