Φινάλε με νίκη θέλει η Θύελλα Κατσικάς

05.06.2021 Αναγνώστηκε 421 φορές

Πέφτει η αυλαία αύριο στον 5ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας και η Θύελλα Κατσικάς υποδέχεται την Κασσιόπη στο Δημοτικό Γήπεδο Κατσικάς στις 5 το απόγευμα.

Φινάλε με νίκη θέλει η Θύελλα Κατσικάς

Η γιαννιώτικη ομάδα αποδείχτηκε κατώτερη των περιστάσεων στην Καστοριά, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 από τον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας και υποβιβάστηκε και μαθηματικά στο ερασιτεχνικό, μιας και βρίσκεται 4 βαθμούς κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Παρόλα αυτά, η Θύελλα θέλει να κλείσει τη σεζόν με νίκη σε αυτή τη δύσκολη σεζόν όχι μόνο για το γόητρο αλλά για να προσπεράσει την Κέρκυρα (έχει επίσης υποβιβαστεί) που βρίσκεται ένα βαθμό πάνω και να τερματίσει στην 9η θέση.

Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Κων/νος Τσοπλάκος με βοηθούς τους Νικόλαο Τσιλίκα και Ιωάννη Μπάκα, όλοι από τον Σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας.

Τα υπόλοιπα ματς, 5 μ.μ.: ΟΦ Αγίου Ματθαίου - Θύελλα Μοναστηρακίου, Μεσολόγγι - Καναλάκι, Αναγέννηση Άρτας - Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας, Αστ. Καληράχης - Λευκίμμη, Παναγρινιακός - Τηλυκράτης, ΠΑΣ Πρέβεζα - Αμβρακικός Λουτρού.

Ο Αχέρων Καναλακίου βρίσκεται στο +5 από τον δεύτερο Τηλυκράτη, έχει εξασφαλίσει τον τίτλο του πρωταθλητή στον 5ο όμιλο και θα διεκδικήσει την άνοδό του στην παραπάνω κατηγορία μέσω αγώνες μπαράζ με τους πρωταθλητές των ομίλων 1-4 της Κατηγορίας. Δυο θα δώσει στην έδρα του και δύο εκτός.



Σχολιασμος