Δανιήλ: «Θα τηρηθεί με ευλάβεια η προκήρυξη της Γ΄Εθνικής»

04.06.2021 Αναγνώστηκε 329 φορές

Χείμαρρος” ήταν ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ Άγγελος Δανιήλ ο οποίος μίλησε τηλεφωνικά το απόγευμα της Πέμπτης στην αθλητική ραδιοφωνική εκπομπή της Ζακύνθου “EL CLASICO”.

Δανιήλ: «Θα τηρηθεί με ευλάβεια η προκήρυξη της Γ΄Εθνικής»

Ξεκαθάρισε με σαφήνεια ότι θα τηρηθεί με ευλάβεια η προκήρυξη και θα υποβιβαστούν όσες ομάδες αναφέρει τελειώνοντας έτσι με αυτόν τον τρόπο κάθε σενάριο περί υποβιβασμού λιγότερων ομάδων.

Το κομμάτι που αναφέρεται στη συνέντευξη του κ. Δανιήλ για τπν υποβιβασμό είναι το εξής:

ΕΡ. Σχετικά με τις επιστολές που λένε να μην πέσει καμιά ομάδα;

Άγγελος Δανιήλ: Μην μπαίνουμε σε αυτή την διαδικασία γιατί αν πας και μιλήσεις με όλες τις ομάδες από τον 6ο,7ο,8ο,9ο και 10ο όμιλο όλες έχουν δίκιο. Δεν υπάρχει κάποιος ή ο πρωταθλητής ή αυτός που θα πέσει που έχει άδικο. Αλλά σας το ξαναλέω, πείτε μου εσείς αυτός που λέει κάτι να έχει παράδειγμα και το αντίθετο του το τι πρέπει να γίνει. Δηλαδή αν μου λέτε εσείς ότι σε αυτό το πρόβλημα που δημιουργήθηκε, αν περιμένουμε και πάμε με την λογική να παιχτούν όλα τα παιχνίδια, να περιμένουμε την Θύελλα να ξεκινήσει, να περιμένουμε την Θύελλα να κάνει προπόνηση, να περιμένουμε να παιχτούν οι τρεις τελευταίες αγωνιστικές, να μην πέσουν και μαζί Κυριακή-Τετάρτη, δεν τελειώνουμε τον Αύγουστο! Αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε. Δυστυχώς ή ευτυχώς για κάποιες ομάδες θα είναι πολύ επιβαρυμένο το αγωνιστικό πρόγραμμα και κάποιες ομάδες θα περιμένουν για ένα χρονικό διάστημα ανενεργές. Τι να κάνουμε. Η συνθήκη όμως του COVID, η συνθήκη που δέχθηκαν να παίξουν, δηλαδή ξεχνάμε ότι οι μισές έλεγαν δεν κατεβαίνουμε να παίξουμε και τελικά κατεβήκαν όλοι. Θεωρητικά αποδέχονται όλα αυτά. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει για την ομάδα του, γιατί και εγώ έχω κάνει παράγοντας και καταλαβαίνω το πρόβλημα, αλλά από την στιγμή που συμμετέχω σε ένα πρωτάθλημα και δέχομαι το υγειονομικό πρωτόκολλο και δέχομαι να παίξω έτσι αυτά είναι αναμενόμενα.

ΕΡ. Αυτό με κάποιες ανακοινώσεις και επιστολές που βγαίνουν να μην πέσει καμία ομάδα υπάρχει κάτι άλλο στην προκήρυξη που ενδεχομένως να αλλάξει;

Άγγελος Δανιήλ: Το έχω πει χίλιες φορές, τα ξαναλέω, υπάρχει μια προκήρυξη η οποία τηρείται, τελειώνουμε! Μην μπαίνουμε σε αυτή την διαδικασία. Με τόσα προβλήματα που έχουμε να τελειώσει αυτό το πρωτάθλημα και τώρα κουβεντιάζουμε για άλλα πράγματα. Δεν μπαίνω σε τέτοια διαδικασία .

ΕΡ. Άρα η προκήρυξη κατά την άποψη σας είναι μπετόν-αρμέ δεν σπάει με τίποτα;

Άγγελος Δανιήλ: Σαφέστατα! Αυτό ισχύει, δεν μπορώ να λέω υποθέσεις και σενάρια. Ας στείλουν ότι θέλουν, αρμόδιοι να το αποφασίσουν είναι και άλλοι όχι μόνο εγώ.

Σχολιασμος