LIVE(ΤΕΛΙΚΟ) Μέγας Αλέξανδρος- Θύελλα Κατσικάς 3-0

02.06.2021 Αναγνώστηκε 2233 φορές

Παρακολουθήστε LIVE από το Δημοτικό Στάδιο Καστοριάς την αναμέτρηση του Μέγα Αλέξανδρου Καλλιθέας με τη Θύελλα Κατσικάς για την 12η και προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος του 5ου Ομίλου της Γ' Εθνικής Κατηγορίας σε περιγραφή και σχολιασμό του Χρήστου Καλύβα που ταξίδεψε στην πόλη της Δυτικής Μακεδονίας.

LIVE(ΤΕΛΙΚΟ) Μέγας Αλέξανδρος- Θύελλα Κατσικάς 3-0

Η ομάδα του Νίκου Γκούρα βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς, έναν κάτω από την Κασσιόπη και δυο από τον Αμβρακικό Λουτρού που είναι πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Όπως είπε και ο προπονητής της Θύελλας, όταν μία ομάδα είναι κάτω από τη ζώνη την επηρεάζουν και τα άλλα αποτελέσματα, ωστόσο η Κατσικά θα κάνει ό, τι είναι ανθρωπίνως δυνατό να κερδίσει σήμερα αλλά και την Κυριακή εντός την Κασσιόπη στο φινάλε του πρωταθλήματος.

Ο Μέγας Αλέξανδρος ουσιαστικά  δεν έχει ελπίδες παραμονής στην κατηγορία, καθώς βρίσκεται στους -6 από την ζώνη.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια(17.00) :Μεσολόγγι-  Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης, Λευκίμμη-Παναγρινιακός, Τηλυκράτης Λευκάδας -Κασσιόπη, ΠΑΣ Θύελλα 2015-Αναγέννηση Άρτας, Αμβρακικός Λουτρού-ΟΦ. Αγίου Ματθαίου, Καναλάκι- ΠΑΣ Πρέβεζα. 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας(Πασχάλης Δημητρίου):Κοσμίδης, Τόσκος, Πήτας, Μήνος, Σαββόπουλος Κ, Ευαγέλου, Μηλιάτης Β. , Σιαραφέρας, Σαββόπουλος Ε., Τζερεμές, Χασάι.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Μηλιάτης Ελ, Γιαννηκώτσιος, Καρανάσιος, Τσαρούχας, Τσόπρας, Καραγιάννης, Παπαθανασίου, Μηλιάτης Δ, Καραμανίδης.

Θύελλα Κατσικάς(Νίκος Γκούρας): Πατσιούρας, Μελιγγιώτης, Λισγάρας, Κολιούσης, Πάνος, Τσουμάνης, Γούλας, Πολυχρόνης, Μαρούλης, Παπαρούνας, Περβανάς.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Τουρμούσογλου, Μούτσιος, Καζαντζίδης, Μάντζιος, Θέμος.

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης είναι ο Κωνσταντίνος Κεχαγιάς από τον Σ.Δ. Κοζάνης με βοηθούς τους Παντελή Πάνου και Βενιζέλο Κοτσερίδη από τον Σ.Δ. Φλώρινας. Παρατηρητής διαιτησίας είναι ο Γρηγόριος Ρόντσης από την Καστοριά.

- Με 4-2-3-1 θα παρατάξει και σήμερα τη Θύελλα Κατσικάς ο Νίκος Γκούρας.

Κάτω από τα δοκάρια είναι ο Πατσιούρας, Μελιγγιώτης και Κολιούσης οι δυο ακραίοι αμυντικοί και στόπερ οι Λισγάρας και Πάνος. Δίδυμο στα αμυντικά χαφ θα παίξουν οι Τσουμάνης και Πολυχρόνης, Γούλας και Περβανάς θα παίξουν αριστερό και δεξί εξτρέμ αντίστοιχα και ο Παπαρούνας ως δεκάρι πίσω από τον Μαρούλη που θα βρεθεί ,όπως και στο ματς με τον Τηλυκράτη, στην κορυφή της επίθεσης.

Ίδια ενδεκάδα και διάταξη όπως στο ματς της Κυριακής με τον Τηλυκράτη.

Έναρξη αγώνα

Δυο καλές στιγμές για τους γηπεδούχους με το "καλημέρα" του αγώνα.

Στο 1' ο Τζερεμές έκανε το σουτ αλλά μπλόκαρε τη μπάλα ο Πατσιούρας και στο 3΄ο Χασάι σούταρε αλλά η μπάλα έφυγε μόλις άουτ.

Θύελλα Μοναστηρακίου-Αναγέννηση Άρτας 0-2(15' Χούσος-20' Σιδηρόπουλος)

Σαφώς καλύτερος είναι ο Μέγας Αλέξανδρος στο πρώτο 20λεπτο, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και δυο αξιόλογες προσπάθειες, ενώ οι παίκτες της Θύελλας φαίνονται αγχωμένοι και λόγω της κρισιμότητας του αγώνα.

Πρώτη αλλαγή στο 23' για τους γηπεδούχους. Ο Καρανάσιος μπαίνει στη θέση του τραυματία Κ. Σαββόπουλου.

Θύελλα Μοναστηρακίου- Αναγέννηση Άρτας 1-2 (Τσιούνης 23') και Αμβρακικός Λουτρού-ΟΦΑΜ 1-0 με τέρμα του Ζοτάι (24').

ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΣΑΙ ΣΤΟ 29'.

Από σέντρα του Πήτα, ο Χασάι με πλασέ νίκησε τον Πατσιούρα και έκανε το 1-0 για την Καλλιθέα.

1-3 προηγείται η Αναγέννηση Άρτας της Θύελλας Μοναστηρακίου με γκολ του Σιδηρόπουλου.

Λήξη πρώτου ημιχρόνου στο Δημοτικό Στάδιο Καστοριάς. 

O Μέγας Αλέξανδρος έχει την καθολική υπεροχή σε αυτό το πρώτο μέρος και προηγείται με 1-0 της Θύελλας , η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός τόσου κρίσιμου αγώνα. Η εικόνα της είναι πολύ κακή και ας ελπίσουμε να αλλάξει ριζικά στην επανάληψη.

Αποτελέσματα ημιχρόνου:

Μεσολόγγι-Κτηνοτροφικός Αστέρας 0-0

Καναλάκι-ΠΑΣ Πρέβεζα 0-0

Θύελλα Μοναστηρακίου-Αναγέννηση Άρτας 1-3

Τηλυκράτης-Κασσιόπη 0-0

Λευκίμμη-Παναγρινιακός 0-0

Αμβρακικός Λουτρού- ΟΦΑΜ 1-0

ENΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

Δεύτερη αλλαγή για τον Μέγα Αλέξανδρο στο 46'. Ο Παπαθανασίου μπαίνει αντί του Πήτα.

Καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο 51'. Ο Καρανάσιος έκανε τη σέντρα, ο Τζερεμές έκανε το σουτ αφύλακτος εντός περιοχής αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Πρώτη αλλαγή για τη Θύελλα Κατσικάς στο 52'. Ο Τουρμούσογλου μπαίνει στη θέση του Μαρούλη.

Πρώτη καλή στιγμή στο 58' για τους φιλοξενούμενους. Ο Λισγάρας έβγαλε τη σέντρα, ο έτερος στόπερ Πάνος πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. 

ΓΚΟΛ ΚΑΙ 2-0 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΣΤΟ 60' ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Ο Τζερεμές από δεξιά έβγαλε τη σέντρα, ο Παπαθανασίου βρέθηκε μόνος στην περιοχή της Θύελλας και με σουτ εκτέλεσε τον Πατσιούρα για το 2-0.

Τα πράγματα στο σημερινό παιχνίδι εξελίσσονται με τον χειρότερο τρόπο για τη Θύελλα που αν ηττηθεί, ουσιαστικά πάει περίπατο από σήμερα η υπόθεση της παραμονής.

Σουτ του Σιαραφέρα στο 63' η μπάλα φεύγει άουτ. Παρά το γεγονός πώς έχει υποβιβαστεί μαθηματικά, η ομάδα της Καστοριάς είναι κυρίαρχη στο σημερινό ματς.

Τρίτη αλλαγή για τους γηπεδούχους. Ο Καραμανίδης στη θέση του Τζερεμέ στο 72'.

1-0 προηγείται το Μεσολόγγι του Κτηνοτροφικού Αστέρα.

Με 2-1 προηγείται ο Αμβρακικός Λουτρού του ΟΦΑΜ.

Τρεις αλλαγές για την Κατσικά στο 85'. Οι Θέμος, Μούτσιος και Καζαντσίδης μπαίνουν αντί των Κολιούση, Τσουμάνη και Γούλα.

Τέταρτη αλλαγή για την Καλλιθέα. Ο Σιαραφέρας περνάει εκτός και στη θέση του μπαίνει ο Τσόπρας.

1-0 προηγείται ο Τηλυκράτης της Κασσιόπης.

ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΣΑΙ ΣΤΟ 90'.

Ο παίκτης της Καλλιθέας έπιασε το δυνατό σουτ εκτός περιοχής και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Πατσιούρα, κάνοντας το 3-0, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ. 

ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Η Θύελλα Κατσικάς στο παιχνίδι δίχως αύριο αποδείχτηκε κατώτερη των περιστάσεων, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 από τον ανώτερο σε απόδοση σε όλο τον αγώνα Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας.

H Θύελλα Κατσικάς υποβιβάζεται και μαθηματικά στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ηπείρου, καθώς βρίσκεται στο -4 από τον Παναγρινιακό που βρίσκεται στην 8η θέση και πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Έτσι, το παιχνίδι απέναντι στην Κασσιόπη θα είναι βαθμολογικά αδιάφορο για τους παίκτες του Νίκου Γκούρα που κατέβαλαν υπερπροσπάθεια αυτούς τους δυο μήνες αλλά δεν μπόρεσαν να παραμείνει η Θύελλα στη Γ΄Εθνική.

ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ-ΟΦΑΜ 2-1

ΛΕΥΚΙΜΜΗ-ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ 0-0

ΠΑΣ ΘΥΕΛΛΑ 2015-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ 1-3

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ-ΚΑΣΣΙΟΠΗ 1-0

ΚΑΝΑΛΑΚΙ-ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ 1-0

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ-ΚΤΗΝ. ΑΣΤ. ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ 1-0

Σχολιασμος