Επιτακτική η νίκη για Θύελλα στην Καστοριά

01.06.2021 Αναγνώστηκε 385 φορές

Στην Καστοριά ταξιδεύει αύριο η Θύελλα Κατσικάς για να αντιμετωπίσει στο Δ.Α.Κ. τον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας για την 12η και προτελευταία αγωνιστική στον 5ο όμιλο της Γ΄Εθνικής. 

Επιτακτική η νίκη για Θύελλα στην Καστοριά

Η ομάδα του Νίκου Γκούρα βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς, έναν κάτω από την Κασσιόπη και δυο από τον Αμβρακικό Λουτρού που είναι πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. 

Όπως είπε και ο προπονητής της Θύελλας Νίκος Γκούρας , όταν μία ομάδα είναι κάτω από τη ζώνη την επηρεάζουν και τα άλλα αποτελέσματα, ωστόσο η Θύελλα θα κάνει ό, τι είναι ανθρωπίνως δυνατό να κερδίσει το παιχνίδι με τον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας αλλά και την Κυριακή εντός την Κασσιόπη στο φινάλε του πρωταθλήματος.

Ο Μέγας Αλέξανδρος με 8 βαθμούς είναι στους -6 από τη ζώνη του υποβιβασμού και δεν έχει ελπίδες παραμονής στην κατηγορία.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Κων/νος Κεχαγιάς από τον Σ.Δ. Κοζάνης με βοηθούς τους  Πάνου και Κοτσερίδη(Φλώρινας).

Τα υπόλοιπα ματς(5 μ .μ): Μεσολόγγι- Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης, Λευκίμμη-Παναγρινιακός, Τηλυκράτης-Κασσιόπη, ΠΑΣ Θύελλα 2015-Αναγέννηση Άρτας, Αμβρακικός Λουτρού-ΟΦ.Αγίου Ματθαίου, Καναλάκι- ΠΑΣ Πρέβεζα.


Σχολιασμος