Γκούρας: «Δεν μας βοηθάει αυτό το αποτέλεσμα» (video)

30.05.2021 Αναγνώστηκε 492 φορές

Μπορεί η ελπίδα να πεθαίνει τελευταία ωστόσο ο προπονητής της Κατσικάς Νίκος Γκούρας ξεκαθάρισε στις δηλώσεις του ότι η ισοπαλία με τον Τηλυκράτη δεν βοηθάει την ομάδα του αλλά παρόλα αυτά όπως είπε θα δώσει τον αγώνα της στα δύο τελευταία παιχνίδια και ότι βγει.

Γκούρας: «Δεν μας βοηθάει αυτό το αποτέλεσμα» (video)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σε κάθε άλλη περίπτωση ένα ισόπαλο αποτέλεσμα όταν παίζεις με τον Τηλυκράτη τη στιγμή που είναι δεύτερος και κυνηγάει το πρωτάθλημα θα έλεγες ότι είναι ένα θετικό αποτέλεσμα. Έτσι όμως όπως έχουν έρθει τα πράγματα σίγουρα δεν είναι ένα αποτέλεσμα που μας βοηθάει πολύ. Από την άλλη όμως είναι ένα αποτέλεσμα που δείχνει ότι η ομάδα έχει μια δυναμική, έχει παιδιά που μπορούν να αντικαταστήσουν κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές. Παρά τις απουσίες που είχαμε σήμερα και ήταν πολλές και σίγουρα επηρέασαν και την απόδοση της ομάδας, τα παιδιά έδειξαν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν σε κάθε δυσκολία παρότι βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ, τα παιδιά κατάφεραν και είχαν τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσουν το παιχνίδι και να πάμε στο ημίχρονο 2-1 μπροστά στο σκορ. Ηρεμήσαμε λίγο, σταθήκαμε πολύ καλά και δικαιούμασταν και τρίτο γκολ, η ομάδα έδειξε πολύ καλά στοιχεία αλλά ίσως είναι ένα αποτέλεσμα που δεν μας αρκεί. Θα μπορούσαμε σε μια φάση στο δοκάρι του Τηλυκράτη να είχαμε χάσει το παιχνίδι, αλλά στο τέλος είχαμε και εμείς δύο σημαντικές ευκαιρίες για να πάρουμε το παιχνίδι».

Για τα δύο τελευταία παιχνίδια με Μέγα Αλέξανδρο και Κέρκυρα: «Εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας αυτό έχουμε πει με τα παιδιά. Σίγουρα όταν είσαι κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού σε επηρεάζουν και τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων, αλλά εμείς θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό να κερδίσουμε αυτά τα παιχνίδια. Τι θα γίνει στο τέλος θα δούμε. Εμείς βλέπουμε ξεχωριστά τα παιχνίδια και το μυαλό αυτή τη στιγμή είναι στο παιχνίδι με τον Μέγα Αλέξανδρο».

Σχολιασμος