Νταλακούρας: «Μας αφήνει πικρία το αποτέλεσμα» (video)

30.05.2021 Αναγνώστηκε 344 φορές

Την πικρία του για το αποτέλεσμα εξέφρασε ο προπονητής του Τηλυκράτη Γιάννης Νταλακούρας λέγοντας στις δηλώσεις του ότι η ομάδα του ήρθε στο παιχνίδι με την Κατσικά να πάρει τη νίκη ώστε να διεκδικήσει την άνοδο.

Νταλακούρας: «Μας αφήνει πικρία το αποτέλεσμα» (video)

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Το σίγουρο είναι ότι θέλαμε να κερδίσουμε. Για αυτό ήρθαμε εδώ για να διατηρήσουμε τις ελπίδες που έχουμε μήπως τυχόν στραβοπατήσει ο πρωτοπόρος και βρεθούμε στην πρώτη θέση. Νομίζω ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι, με πολλά γκολ, έγιναν αρκετές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Εμείς δεχθήκαμε δύο γκολ που δεν είναι για το επίπεδο μας και βάλαμε τον εαυτό μας σε πολύ δύσκολη θέση. Ωστόσο το παλέψαμε μέχρι το τέλος μήπως κάνουμε κάτι καλύτερο, ισοφαρίσαμε, χάσαμε και μια-δύο κλασικές ευκαιρίες όπως αυτή του Κολοβού που είναι από αυτές που δεν χάνονται. Μας αφήνει μια πικρή γεύση η ισοπαλία γιατί θέλαμε να κερδίσουμε, αν και ο πρωτοπόρος κέρδισε σήμερα, για να διατηρήσουμε τις όποιες ελπίδες έχουμε για άνοδο».

Για το αν έχει κριθεί η πρώτη θέση: «Βαθμολογικά δεν έχει κριθεί, αλλά για εμάς το σημερινό παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό για να είμαστε με πολλές πιθανότητες μέσα σε αυτή τη διεκδίκηση».

Για το τι να περιμένουμε από τον Τηλυκράτη στα δύο τελευταία παιχνίδια: «Αυτό που περιμένω να δω είναι να συνεχίσουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο. Δεν σας το κρύβω ότι ίσως σκεφτούμε και μας δοθεί η ευκαιρία λόγω της βαθμολογικής κατάστασης να δώσουμε και τη δυνατότητα σε πιο νέα παιδιά που έχουμε να πάρουν μια γεύση από αυτό το πρωτάθλημα για να μπορούμε να σχεδιάσουμε και την επόμενη χρονιά με αυτούς τους παίκτες».

Σχολιασμος