Μπορούσε τη νίκη η Θύελλα (2-2) με Τηλυκράτη (video)

30.05.2021 Αναγνώστηκε 813 φορές

Ισόπαλη με σκορ 2-2 αναδείχτηκε σήμερα η Θύελλα Κατσικάς με τον Τηλυκράτη Λευκάδας για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος, βρίσκεται δυο βαθμούς κάτω από τη ζώνη και εντείνεται η μάχη των ομάδων για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Μπορούσε τη νίκη η Θύελλα (2-2) με Τηλυκράτη (video)

Τι και αν είχε ελλείψεις λόγω τραυματισμού και δυο κρουσμάτων covid 19, η Θύελλα για ακόμη ένα ματς κατέθεσε ψυχή απέναντι στον Τηλυκράτη, απέσπασε την ισοπαλία αλλά με βάση τις ευκαιρίες που είχε θα μπορούσε να πάρει και το τρίποντο της νίκης.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-1 στο 5’ με σουτ του Γραμματικόπουλου από σέντρα του Καταγή.

Στο 27’ ο Λέτσο απέκρουσε τη μπάλα σε σουτ του Μαρούλη.

Σουτ του Πολυχρόνη στο 34' η μπάλα στην αγκαλιά του Λέτσο.

Η Θύελλα έφτασε στην ισοφάριση στο 41’, όταν ο Μελιγγιώτης έκανε το σουτ η μπάλα βρήκε το χέρι του Ντατίδη με τον διαιτητή να δίνει το πέναλτι και ο Πάνος εκτέλεσε εύστοχα για το 1-1.

Στις καθυστερήσεις η Κατσικά έφερε τούμπα το ματς και πέτυχε το 2-1 με τον Περβανά να κερδίζει τη μπάλα με το κεφάλι από τον αντίπαλο του να κάνει το σουτ και να τη στέλνει στα δίχτυα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στην επανάληψη, ο  Κούσας αστόχησε με κεφαλιά στο 52’ και στο 55’ ο Πατσιούρας με τα ακροδάχτυλα έδιωξε τη μπάλα στο σουτ του Περιστέρη.

Στο 67’ ο Παπαρούνας σούταρε αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στο 70’ ο Πετράκος για τον Τηλυκράτη εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά αστόχησε ο Κολοβός σε κενή εστία.

Στο 77’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Αλοπούδη από τον Τσουμάνη και ευστόχησε ο Φέτσης για το 2-2.

Η Θύελλα έχασε σημαντικές στιγμές να πάρει τη νίκη, όταν στο 88’ ο Λέτσο είπε όχι σε τετ α τετ του Παπαρούνα και στη συνέχεια αστόχησε ο παίκτης της Θύελλας και στις καθυστερήσεις ο Λέτσο και πάλι έδιωξε τη μπάλα σε σουτ του Τουρμούσογλου.

Την Τετάρτη για την προτελευταία αγωνιστική η Θύελλα αγωνίζεται στην Καστοριά με τον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας.

Διαιτησία: Λεωνίδας(Φάλτακας- Μπάλας)

Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας): Πατσιούρας, Μελιγγιώτης (73’ Τάτσης), Λισγάρας, Κολιούσης, Πάνος, Τσουμάνης, Γούλας (73’ Γιωτάκης-86’ Πλατιάς), Πολυχρόνης, Μαρούλης (61’ Τουρμούσογλου), Παπαρούνας, Περβανάς.

Τηλυκράτης Λευκάδας (Γιάννης Νταλακούρας): Λέτσο, Κυπαρρίσης (53’ Αλοπούδης), Καταγής, Ντόβας, Κούσας, Ντατίδης (53’ Πετράκος), Tσελάι, Βάννας, Περιστέρης (65’ Κολοβός), Φέτσης, Γραμματικόπουλος.

Σχολιασμος