LIVE (Τελικό)Θύελλα Κατσικάς-Τηλυκράτης 2-2

30.05.2021 Αναγνώστηκε 2267 φορές

Παρακολουθήστε LIVE από το Δημοτικό Γήπεδο Κατσικάς την αναμέτρηση Θύελλα Κατσικάς-Τηλυκράτης Λευκάδας για την 11η αγωνιστική του 5ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

LIVE (Τελικό)Θύελλα Κατσικάς-Τηλυκράτης 2-2

Οι συνθέσεις

Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας): Πατσιούρας, Μελιγγιώτης, Λισγάρας, Κολιούσης, Πάνος, Τσουμάνης, Γούλας, Πολυχρόνης, Μαρούλης, Παπαρούνας, Περβανάς.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Γιωτάκης, Πλατιάς, Τουρμούσογλου, Μάντζιος, Τάτσης, Θέμος.

Τηλυκράτης Λευκάδας (Γιάννης Νταλακούρας): Λέτσο, Κυπαρρίσης, Καταγής, Ντόβας, Κούσας, Ντατίδης, Tσελάι, Βάννας, Περιστέρης, Φέτσης, Γραμματικόπουλος. 

Στον πάγκο βρίσκονται οι Τσοπανάς, Βρεττός, Βλάχος, Πετράκος, Τρανουλίδης, Κολοβός, Χαλκιόπουλος, Ρέτζος, Αλοπούδης.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Στυλιανός Λεωνίδας από τα Τρίκαλα με βοηθούς τον Θεοδόσιο Φάλτακα από τα Γρεβενά και τον Χρήστο Μπάλα από τα Τρίκαλα.

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις είναι:

15.45

Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας-ΠΑΣ Θύελλα 2015

Κέρκυρα-Λευκίμμη

Αναγέννηση Άρτας-Αμβρακικός Λουτρού

Παναγρινιακός- Μεσολόγγι

Άγιος Ματθαίος-Καναλάκι

ΠΑΣ Πρέβεζα-Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης

-Τρεις ελλείψεις θα έχει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος η Κατσικά αφού θα απουσιάσουν οι τραυματίες Ψαρράς και Πάκος και ο Φαρμάκης λόγω εργασίας.

- Μετά το διπλό που πέτυχε στο Μοναστηράκι, η Θύελλα έφτασε τους 11 βαθμούς και βρίσκεται μόλις ένα βαθμό κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού (ισοβαθμούν στην 8η θέση Παναγρινιακός και Αναγέννηση Άρτας).

- Ο Τηλυκράτης βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, τρεις βαθμούς πίσω από το Καναλάκι και χρήζει ιδιαίτερης προσοχής το ματς για τους παίκτες του Γκούρα που πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι. 

-Δυο θετικά κρούσματα COVID 19 εντοπίστηκαν σε παίκτες της Θύελλας κατά τον συνήθη έλεγχο. Τα υπόλοιπα δείγματα ήταν αρνητικά.

- Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Κούσας αγωνίζεται στην ομάδα της Λευκάδας.

ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ ΣΤΟ 5'.

Νωρίς -νωρίς σε θέση οδηγού στην αναμέτρηση η ομάδα της Λευκάδας. Στο 5' ο Καταγής έκανε τη σέντρα, δεν μπόρεσε να απομακρύνει ο Λισγάρας, η μπάλα έφτασε στον Γραμματικόπουλο που με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πατσιούρα για το 0-1.

Παρά τις απουσίες και τις αναγκαστικές αλλαγές, ο Νίκος Γκούρας παρέταξε και πάλι τη Θύελλα με 4-2-3-1. 

Κάτω από την εστία είναι ο Πατσιούρας, ακραίοι μπακ οι Μελιγγιώτης, Κολιούσης και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Λισγάρας και Πάνος. Τσουμάνης και Πολυχρόνης είναι στα αμυντικά χαφ, Γούλας και Περβανάς αγωνίζονται στα φτερά της επίθεσης και ο Παπαρούνας παίζει ως δεκάρι πίσω από τον Μαρούλη που είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Άνοιξε το σκορ στην Κέρκυρα. 1-0 προηγείται η Κέρκυρα της Λευκίμμης.

1-0 προηγείται ο Παναγρινιακός του Μεσολογγίου με γκολ του Βασιλογιάννη στο 22'.

Καλή στιγμή στο 27' για τους γηπεδούχους. Ο Μαρούλης έπιασε δυνατό σουτ εκτός περιοχής αλλά ο Λέτσο απομάκρυνε τη μπάλα.

Ανοιχτό παιχνίδι γίνεται μέχρι στιγμής εδώ στην Κατσικά με καλό ρυθμό. Ο Τηλυκράτης έχει μια ελαφρά υπεροχή και το προβάδισμα, αλλά η Θύελλα παρά τις ελλείψεις που έχει, στέκεται καλά και θα προσπαθήσει με κάποιο τρόπο να φτάσει στην αντίπαλη περιοχή με αξιώσεις.

Το Καναλάκι προηγείται με 0-1 του ΟΦ. Αγίου Ματθαίου με τέρμα που πέτυχε ο Ντόκος στο 24'. 1-0 προηγείται η Αναγέννηση Άρτας του Αμβρακικού Λουτρού με εκτέλεση πέναλτι του Παπαρούνη.

Στο 34' ο Πολυχρόνης έκανε το σουτ εκτός περιοχής αλλά ο Λέτσο μπλόκαρε τη μπάλα.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΣΤΟ 41' ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟ

Ο Μελιγγιώτης στο 40' έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού του Τηλυκράτη και ο διαιτητής Λεωνίδας καταλόγισε πέναλτι.

Ο Πάνος ανέλαβε την εκτέλεσή του και νίκησε τον Λέτσο για το 1-1.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ ΚΑΙ 2-1 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΣΙΚΑ ΣΤΟ 45+2 ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΒΑΝΑ

Ο Περβανάς κυνήγησε μία χαμένη μπαλιά, την πήρε με το κεφάλι μπροστά από τον αμυντικό και με σουτ από πλάγια θέση νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έκανε το 2-1.

Λήξη ημιχρόνου. Η Θύελλα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ του Γραμματικόπουλου στο 5', έφερε τούμπα το ματς στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους. Αφού ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πάνου στο 41', πέτυχε την ανατροπή με γκολ του Περβανά στις καθυστερήσεις.

Αποτελέσματα ημιχρόνου: ΟΦ. Αγίου Ματθαίου- Καναλάκι 0-1, Αναγέννηση Άρτας- Αμβρακικός Λουτρού 1-0, ΠΑΣ Πρέβεζα- Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης 0-1, Μέγας Αλέξανδρος- ΠΑΣ Θύελλα 2015 1-0, Κέρκυρα -Λευκίμμη 1-0, Παναγρινιακός- Μεσολόγγι 1-0.

Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου

Χωρίς αλλαγές για τις δυο ομάδες στο ξεκίνημα της επανάληψης.

Στο 52' ο Περιστέρης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ντατίδης πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Διπλή αλλαγή για τον Τηλυκράτη στο 53'. Ο Πετράκος μπαίνει στη θέση του Ντατίδη και ο Αλοπούδης στη θέση του Κυπαρίσση.

Καλή στιγμή για τον Τηλυκράτη στο 55'. Ο Περιστέρης έκανε το σουτ αλλά ο Πατσιούρας απομάκρυνε τη μπάλα με τα ακροδάχτυλα, κρατώντας το σκορ στα επίπεδα του 2-1.

Με 0-2 προηγείται το Καναλάκι του ΟΦ. Αγίου Ματθαίου(52' Ντόκος).

Πρώτη αλλαγή για τη Θύελλα. Στο 61' ο Τουρμούσογλου περνάει στο παιχνίδι στη θέση του Μαρούλη.

Ισοφαρίζει ο ΠΑΣ Πρέβεζα σε 1-1 τον Κτηνοτροφικό Αστέρα με γκολ του Τσολακίδη στο 63'.

Τρίτη αλλαγή για τον Τηλυκράτη στο 65'. Ο Κολοβός μπαίνει στη θέση του Περιστέρη.

Καλή στιγμή για την Κατσικά στο 67'. Ο Μελιγγιώτης έβγαλε τη σέντρα, ο Παπαρούνας υποδέχτηκε τη μπάλα εντός περιοχής, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Λέτσο.

Απίστευτη χαμένη ευκαιρία και ΔΟΚΑΡΙ για τον Τηλυκράτη στο 70'.

Ο Πετράκος εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Πατσιούρα και στην επαναφορά ο Κολοβός με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ σε κενή εστία.

Η ομάδα του Νίκου Γκούρα που στην προηγούμενη φάση του 67' είχε καλή στιγμή να πετύχει γκολ, τρία λεπτά μετά στάθηκε τυχερή στην απίστευτη χαμένη φάση των φιλουξενούμενων.

Διπλή αλλαγή για τους γηπεδούχους στο 73'. Οι Τάτσης και Γιωτάκης μπαίνουν στο ματς αντί των Γούλα και Μελιγγιώτη.

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα κάνει την ανατροπή και προηγείται με 2-1 του Κτηνοτροφικού Αστέρα με γκολ του Κωσταμένα. Με 2-0 προηγείται ο Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας του ΠΑΣ Θύελλα 2015.

ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ ΣΤΟ 77' ΜΕ ΤΟΝ ΦΕΤΣΗ

Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Αλοπούδη από τον Τσουμάνη. Ο Φέτσης το εκτέλεσε εύστοχα και ισοφάρισε σε 2-2.

Αναγέννηση Άρτας- Αμβρακικός Λουτρού 2-0(78' Παπαρούνης)

Κασσιόπη-Λευκίμμη 1-1, ΟΦΑΜ-Καναλάκι 0-3 και Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας- ΠΑΣ Θύελλα 2015 3-0.

Τέταρτη αλλαγή για τη Θύελλα στο 86'. Ο Πλατιάς μπαίνει αντί του Γιωτάκη.

Απίστευτη χαμένη φάση για την Κατσικά στο 88'. Ο Παπαρούνας βρέθηκε απέναντι από τον Λέτσο, ο γκολκίπερ του Τηλυκράτη απέκρουσε τη μπάλα και στην επαναφορά ο Παπαρούνας την έστειλε άουτ.

Πολύ κοντά στο να αγγίξει το τρίτο γκολ και τη νίκη βρέθηκε σε αυτό το σημείο η ομάδα του Νίκου Γκούρα.

Με 1-2 προηγείται η Λευκίμμη της Κασσιόπης.

Πολύ καλή στιγμή στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων για τη Θύελλα. Ο Τουρμούσογλου έπιασε το σουτ αλλά ο γκολκίπερ της ομάδας της Λευκάδας απέκρουσε εντυπωσιακά τη μπάλα.

Λήξη αγώνα. Η Θύελλα παρά τις απουσίες που είχε και το γεγονός πώς έπαιζε με μία ομάδα που είναι κοντά στην κορυφή έδειξε χαρακτήρα. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, έκανε την ολική ανατροπή αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το νικηφόρο αποτέλεσμα, καθώς ισοφάρισε με πέναλτι ο Τηλυκράτης στο 77' με τον Φέτση. Στους 12 βαθμούς η ομάδα του Νίκου Γκούρα που ταξιδεύει στην Καστοριά την Τετάρτη να παίξει με τον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας και την Κυριακή υποδέχεται στο φινάλε την Κέρκυρα.

Τελικά αποτελέσματα: Παναγρινιακός-Α.Ε Μεσολογγίου 1-0, ΠΑΣ Πρέβεζα- Κτηνοτροφικός Αστέρας  2-2,

Κέρκυρα- Λευκίμμη 1-2,Αναγέννηση Άρτας-Αμβρακικός Λουτρού 2-0, Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας- ΠΑΣ Θύελλα 2015 3-0, ΟΦΑΜ- Καναλάκι 0-3.

Σχολιασμος