Χωρίς Φαρμάκη, Ψαρρά και Πάκο στα τρία τελευταία παιχνίδια η Κατσικά

28.05.2021 Αναγνώστηκε 694 φορές

Τρεις στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας η Θύελλα Κατσικάς δίνει τη δική της μάχη ώστε να μπορέσει να πετύχει τον στόχο της που δεν ήταν άλλο από την παραμονή.

Χωρίς Φαρμάκη, Ψαρρά και Πάκο στα τρία τελευταία παιχνίδια η Κατσικά

Η ομάδα του Νίκου Γκούρα μετά και το διπλό μέσα στο Μοναστηράκι έχει πολλές πιθανότητες να πετύχει τον στόχο της ωστόσο για να γίνει αυτό θα πρέπει στον αγώνα της Κυριακής (30/5-15:45) να πάρει βαθμό ή βαθμούς από τον Τηλυκράτη τον οποίο και φιλοξενεί στο γήπεδο της.

Είναι το πρώτο από τα τρία δύσκολα βήματα που πρέπει να κάνουν οι παίκτες της Θύελλα Κατσικάς για να πανηγυρίσουν στο τέλος.

Τέλος το πρωτάθλημα για Φαρμάκη-Ψαρρά και Πάκο

Στο πιο καίριο σημείο του πρωταθλήματος ο Νίκος Γκούρας έχει να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα στα οποία καλείται να βρει λύση.

Ο Τάσος Φαρμάκης δεν θα μπορέσει να προσφέρει άλλο τις υπηρεσίες του στην ομάδα αφού μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Θύελλα 2015 έφυγε εκτός Ιωαννίνων για να εργαστεί.

Δύο ακόμη απώλειες είναι οι Ναπολέων Ψαρράς και Μπάμπης Πάκος οι οποίοι στο ματς με τον ΠΑΣ Θύελλα 2015 υπέστησαν θλάση και χάνουν το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Ο Τηλυκράτης είναι δεύτερος στο βαθμολογικό πίνακα με μόλις τρεις βαθμού διαφορά από το Καναλάκι και θα έρθει στα Γιάννινα για να πάρει τη νίκη οπότε οι παίκτες του Νίκου Γκούρα θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι 100% γιατί κάθε λάθος σε αυτό το παιχνίδι δεν θα έχει γυρισμό.

Διαιτητής από τα Τρίκαλα

Ο Στυλιανός Λεωνίδας από τα Τρίκαλα ορίστηκε από την ΚΕΔ α διευθύνει την αναμέτρηση Θύελλα Κατσικάς-Τηλυκράτης με βοηθούς τους Θεοδόσιο Φάλτακα από τα Γρεβενά και ο Χρήστο Μπάλα από τα Τρίκαλα.

Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Κατσουλίδης από την Ήπειρο.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι τα εξής:

Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας-ΠΑΣ Θύελλα 2015: Ρηγόπουλος (Νησελίτης-Μπογιατζόγλου) Ημαθίας

Κέρκυρα-Λευκίμμη: Μπούμπας (Διαμάντης-Θανασιάς) Ηπείρου

Αναγέννηση Άρτας-Αμβρακικός Λουτρού: Φίτσας (Κέφης-Νάστος) Πρέβεζας/Λευκάδας

Παναγρινιακός-Μεσολόγγι: Αθανασίου Χ. (Νούσιας-Αθανασίου Α.) Άρτας

Άγιος-Ματθαίος-Καναλάκι: Πάνος (Παπαλαζάρου-Γκέλης) Ηπείρου

Πρέβεζα-Αστέρας Καληράχης: Καββαδίας (Σερίφης-Μιχαλάς) Κέρκυρας

Σχολιασμος