«Γκαζώνει» για την παραμονή, η Κατσικά 1-2 τον ΠΑΣ Θύελλα 2015 (video)

23.05.2021 Αναγνώστηκε 631 φορές

Αποφασισμένη να διεκδικήσει μέχρι τέλους την παραμονή της στη Γ΄Εθνική είναι η Θύελλα Κατσικάς που επικράτησε με σκορ 1-2 του ΠΑΣ Θύελλα 2015 στο Μοναστηράκι για την 10η αγωνιστική και πλέον με 11 βαθμούς βρίσκεται μόλις έναν βαθμό κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού(ισοβαθμούν στην 7η θέση Παναγρινιακός με ματς λιγότερο και Αναγέννηση Άρτας).

«Γκαζώνει» για την παραμονή, η Κατσικά 1-2 τον ΠΑΣ Θύελλα 2015 (video)

Στο Μοναστηράκι έγινε ένα καλό παιχνίδι παρά την αφόρητη ζέστη που επικρατούσε και δυσχέραινε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Η Κατσικά στην πρώτη ώρα του αγώνα είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού πέτυχε δύο γκολ θα μπορούσε να είχε πετύχει και αλλά με τις ευκαιρίες που έχασε, ενώ ο ΠΑΣ Θύελλα 2015 στο πρώτο ημίχρονο είχε δυο καλές ευκαιρίες με κυριότερη το δοκάρι του Βασίλα.

Από το 65' και μετά η κούραση άρχισε να βαραίνει τα πόδια των παικτών του Νίκου Γκούρα που έδωσαν μέτρα στον αντίπαλο ο οποίος μείωσε αλλά μέχρι εκεί. Η Κατσικά ήταν αυτή που θα μπορούσε να είχε πετύχει και τρίτο γκολ αλλά ο Παπαρούνας νικήθηκε στην τελευταία φάση του αγώνα από τον Καραγκούνη.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού είναι ότι ο Τάσος Φαρμάκης αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την Κατσικά μιας και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στα τρία τελευταία παιχνίδια.

Δύο τραυματισμούς είχε η Κατσικά με τον Ναπολέων Ψαρρά και τον Μπάμπη Πάκο που από ότι φαίνεται θα χάσουν τον αγώνα με τον Τηλυκράτη.

Στο 13’ η Κατσικά απείλησε με το σουτ του Τσουμάνη που πέρασε μόλις άουτ

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 18’  όταν ο Ψαρράς από δεξιά έκανε τη σέντρα και ο Ρίζος αφύλακτος εντός περιοχής με σουτ έκανε το 0-1.

Στο 20’ ο Καραγκούνης με τα ακροδάχτυλα έδιωξε τη μπάλα σε σουτ του Ψαρρά.

Στο 32’ και πάλι ο Καραγκούνης είπε όχι σε σουτ του Παπαρούνα.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 34' με την κεφαλιά του Ε. Κοκκώνη που έφυγε άουτ.

Η ομάδα του Νίκου Γκούρα στο 37’ έκανε το 0-2, όταν ο Ψαρράς εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κόντραρε, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν το σκορ στο 41' όταν στο σουτ του Βασίλα η μπάλα βρήκε το δοκάρι της εστίας του Πατσιούρα.

Στο 41’ ο Καραγκούνης έδιωξε τη μπάλα σε σουτ του Παπαρούνα.

Στο 43’ ο Πατσιούρας απέκρουσε το σουτ του Τσιούνη.

 Στο 51’ ο Γούλας δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά

Στο 54’ ο Καραγκούνης αρνήθηκε το γκολ στην εκτέλεση φάουλ του Μπλέτσα.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 55’ με σουτ του Τσιούνη Α. που έδιωξε ο Πατσιούρας.

Ο ΠΑΣ Θύελλα 2015 μείωσε σε 1-2 στο 77’ με πλασέ του Τσιούνη Α.

Η Θύελλα Κατσικάς είχε και ευκαιρία με τον Παπαρούνα στο 84’ και κράτησε ως το τέλος το πολύτιμο προβάδισμα.

Μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες της Κατσικάς μαζεύτηκαν στο κέντρο του γηπέδου πανηγυρίζοντας τη μεγάλη νίκη φωνάζοντας ΘΥΕΛΛΑ, ενώ ένας μικρός χαμός έγινε και μέσα στα αποδυτήρια.

Διαιτησία: Γιούργας (Σατκλίεφ-Μίχος) Κέρκυρας,

ΠΑΣ Θύελλα 2015 (Ηρακλής Στασινός ): Καραγκούνης, Ζέλος, Βασίλας (63’ Μανωλίτσης),Κοκκώνης Ε, Μπουρδούβαλης (63’ Κουτρουλός), Τζαμαλής (85’ Τσιούνης Π.), Τσιούνης Α., Κτενάς (73’ Κατσιγιάννης), Μπαρλαγιάννης, Καβαλλάρης, Κοκκώνης Σ.

Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας): Πατσιούρας, Ψαρράς (63’ λ.τρ Πάκος- 75’ λ.τρ Κολιούσης), Μελιγγιώτης, Λισγάρας, Πάνος, Φαρμάκης, Γούλας (85’ Μαρούλης), Τσουμάνης (85’ Πολυχρόνης), Μπλέτσας, Παπαρούνας, Ρίζος(85’ Μιχαηλίδης).

ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ

Σχολιασμος