Γκούρας: «Έμειναν τρεις τελικοί» (video)

23.05.2021 Αναγνώστηκε 459 φορές

Ο προπονητής της Θύελλας Κατσικάς Νίκος Γκούρας τόνισε πώς κερδήθηκε ο ένας από τους 4 τελικούς που είχαν απομείνει και πώς οι παίκτες του παρά την πίεση και το άγχος έδειξαν πόσο ήθελαν το παιχνίδι και το πήραν.

Γκούρας: «Έμειναν τρεις τελικοί» (video)

Ευχαρίστησε τον παίκτη Τάσο Φαρμάκη που έφυγε από την ομάδα για επαγγελματικούς λόγους και ανέφερε πώς θα εκτιμηθούν αύριο σε τι κατάσταση είναι οι Ψαρράς και Πάκος.

Για το ματς της επόμενης αγωνιστικής με τον Τηλυκράτη τόνισε πώς θα είναι δύσκολο αλλά η ομάδα του πάει να πάρει κάτι και από αυτό το παιχνίδι.

Για το εάν είναι διπλό σωτηρίας:

«Κερδίσαμε έναν τελικό από τους 4 που μας είχαν απομείνει, έχουμε άλλους τρις μπροστά μας. Η νίκη είναι σπουδαία, μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά γιατί ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και δυσκολευτήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο γιατί έχουμε πίεση και άγχος αλλά τα παιδιά έδειξαν πως ήθελαν πολύ αυτό το παιχνίδι και το κερδίσαμε.

Να ευχαριστήσω τον Τάσο Φαρμάκη που από σήμερα φεύγει για επαγγελματικούς λόγους, τον ευχαριστώ για την συνεργασία και θα μας λείψει πολύ αυτός ο παίκτης».

Για το πού κρίθηκε το ματς:

«Νομίζω στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο. Είχαμε κλασικές φάσεις να πετύχουμε κι άλλα τέρματα και με τα δυο που βάλαμε στο πρώτο ημίχρονο πιστέψαμε πώς κλειδώσαμε και τη νίκη.

Δυστυχώς δυσκολευτήκαμε αρκετά στο δεύτερο, μπορούσαμε στην αρχή να βάλουμε γκολ σε δυο φάσεις που είχαμε. Μετά μας κυρίευσε το άγχος, λίγο η κούραση, λίγο η πίεση του αντιπάλου αλλά όλα καλά αφού κέρδισε η ομάδα».

Για τους τραυματισμούς Ψαρρά και Πάκου:

«Είχαμε δυο άτυχες στιγμές. Θα εκτιμήσουμε την κατάσταση αύριο των παιδιών, θέλω να πιστεύω πώς δεν θα είναι κάτι σημαντικό»

Για το ματς με τον Τηλυκράτη στην Κατσικά την Κυριακή:»

«Δύσκολο παιχνίδι, δεν υπάρχουν εύκολα. Θα τα δώσουμε όλα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε κάτι και από αυτό το παιχνίδι».

Ανταπόκριση στο Μοναστηράκι Αιτωλοακαρνανίας: Χρήστος Καλύβας 

Σχολιασμος