Γκούρας: «Κρατάμε το βαθμό, πάμε για νίκη με Θύελλα 2015» (video)

16.05.2021 Αναγνώστηκε 293 φορές

Ο προπονητής της Θύελλα Κατσικάς Νίκος Γκούρας στις δηλώσεις του επεσήμανε ότι η ομάδα του με την εικόνα που είχε στο παιχνίδι με τη Λευκίμμη έδειξε ότι άξιζε τουλάχιστον το βαθμό μιας και κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, ενώ τόνισε ότι στο επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Θύελλα 2015 θα πάνε μόνο για τη νίκη.

Γκούρας: «Κρατάμε το βαθμό, πάμε για νίκη με Θύελλα 2015» (video)

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Γνωρίζαμε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι μιας και παίζαμε με την πρωτοπόρο. Σίγουρα δεν θέλαμε να χάσουμε αλλά σίγουρα θέλαμε να κερδίσουμε. Ήταν ένα αποτέλεσμα το οποίο είναι θετικό για την ομάδα μας αυτή τη στιγμή, έχουμε τρεις αγωνιστικές να χάσουμε και κρατάμε το μηδέν στην άμυνα και δείχνουμε κάποια καλά στοιχεία. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι με πολλές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου αλλά δεν νομίζω ότι έπρεπε να χάσουμε αυτό το παιχνίδι».

Για το πόσο δυσκολεύει η παραμονή μετά την ισοπαλία: «Είναι δύσκολα Εμείς πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και η ομάδα δείχνει ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο και αυτό το είδαμε και σήμερα που κοντράραμε στα ίσα την πρωτοπόρο και δεν νομίζω ότι μας χωρίζουν τόσοι βαθμοί διαφοράς που έχουμε από αυτή την ομάδα. Κρατάμε ότι η ομάδα για Τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική δεν δέχθηκε γκολ, δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε αλλά δεν χάσαμε».

Για τους τραυματισμούς των Νάνου και Κολιούση: «Θα δούμε να μην βγάλουμε βιαστικά συμπεράσματα. Ίσως του Νάνου να είναι πιο σοβαρός ο Κολιούσης είναι εντάξει».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Θύελλα 2015: «Θα παλέψουμε. Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά έχει τις ιδιαιτερότητες του και δεν νομίζω να μας μένει κάτι άλλο από το να πάμε εκεί και να κερδίσουμε».

ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ

Σχολιασμος