Κορομπόκης: «Μπορούσαμε τη νίκη» (video)

16.05.2021 Αναγνώστηκε 236 φορές

Μετά το τέλος του αγώνα με την Κατσικά ο προπονητής της Λευκίμμης Παναγιώτης Κορομπόκη στις δηλώσεις του τόνισε ότι η ομάδα του μπορούσε και δικαιούταν τη νίκη αφού ήταν αυτή που έχασε τις ευκαιρίες στο παιχνίδι.

Κορομπόκης: «Μπορούσαμε τη νίκη» (video)

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Βλέποντας το παιχνίδι η ομάδα μου έχασε τουλάχιστον πέντε ευκαιρίες από κοντά για να πετύχει γκολ, ενώ δεν δεχθήκαμε καμία απειλή και νομίζω δικαιούμασταν ένα γκολ για να πάρουμε τη νίκη. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Τα καταφέραμε μόνοι μας και θεωρούμε απώλεια μια ισοπαλία στην Κατσικά παίζοντας ουσιαστικά και να είμαστε πολύ καλύτεροι, γιατί ξεκινώντας το πρωτάθλημα δεν νομίζω να θεωρούνταν απώλεια μια ισοπαλία στη Θύελλα. Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα μου, έχει ανέβει πολλά σκαλιά. Ειδικά σήμερα οι Τσεβανέδης και ο Λούβρος που έγινε αλλαγή υπερέβαλαν εαυτό γατί είχαμε ήδη 5 απουσίες και αγωνίστηκαν ενώ ο γιατρός τους είπε να μην παίξουν».

Για τον στόχο της Λευκίμμης: «Δεν υπάρχουν καλές πορείες. Υπάρχει ένας πρωταθλητής. Καλή πορεία είναι όταν ξεπερνάς τον εαυτό σου, το που τερματίζεις είναι άλλη δουλειά. Εμάς ο στόχος μας είναι να ανεβάσουμε τον πήχη ψηλότερα, να δυναμώσουμε σαν ομάδα, να έχουμε συνέπεια και μεθοδικότητα, προετοιμασμένοι σωστά και με αυτό τον τρόπο έχουμε φτάσει εδώ».

Για το αν υπάρχουν παράπονα από τη διαιτησία: «Το τι κάνει ο καθένας είναι άλλη ιστορία, εγώ μπορώ να μιλήσω για τον εαυτό μου. Δεν ασχολούμαι ποτέ με τον διαιτητή γιατί όσο βλέπω το διαιτητή χάνω το παιχνίδι. Εγώ είμαι προπονητής ποδοσφαίρου, η δουλειά μου είναι να ελέγχω την ομάδα μου και να παρακολουθώ το παιχνίδι, αν ασχολούμαι με κάτι άλλο δεν μπορώ να ασχοληθώ με το αντικείμενο μου».

ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ

Σχολιασμος