Πολύτιμος βαθμός για την Κατσικά, 0-0 με τη Λευκίμμη (video)

16.05.2021 Αναγνώστηκε 438 φορές

Φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι για τη Θύελλα Κατσικάς που αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς γκολ (0-0) με την προσωρινά πρωτοπόρο Λευκίμμη για την 9η αγωνιστική στον 5ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Πολύτιμος βαθμός για την Κατσικά, 0-0 με τη Λευκίμμη (video)

Η ομάδα του Νίκου Γκούρα έφτασε τους 8 βαθμούς και πλέον πάει μόνο για τη νίκη την ερχόμενη Κυριακή στο εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Θύελλα 2015.

Σε γενικές γραμμές έγινε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με την Κατσικά να είναι βαθμολογικά κερδισμένη από αυτή την ισοπαλία.

Πριν το παιχνίδι τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον Σπύρο Κολτσίδα που υπηρέτησε τη Θύελλα για πολλά χρόνια από διάφορα πόστα.


Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερη η Λευκίμμη και έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες, ωστόσο η Κατσικά ήταν αυτή που απείλησε πρώτη στο 3’ με τον Λισγάρα να κάνει το σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή με την μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Γκάκου.

Στο 14’ από εκτέλεση φάουλ του Κιπτίου, ο Πατσιούρας απέκρουσε τη μπάλα που στη συνέχεια βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Νέα ευκαιρία στο 27’ για τους φιλοξενούμενους με τον Γρηγοριάδη να κάνει τη σέντρα από αριστερά ο Τσεβανέδης δεν έκανε την προβολή σε κενή εστία στη συνέχεια η μπάλα έφτασε στον υπτίου που από κοντά έστειλε τη μπάλα άουτ

Στο 34’ σέντρα του Τσεβανέδη από αριστερά ο Λισγάρας απομάκρυνε σωτήρια τη μπάλα πριν αυτή φτάσει στον Κιπτίου.

Χωρίς συγκινήσεις κύλησε το δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο η Θύελλα είχε πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία, προσπαθώντας να απειλήσει από στατικές φάσεις.

Στο 70' σουτ του Παπαρούνα μπλόκαρε τη μπάλα ο Γκάκος.

Ο Πατσιούρας στο 85’ κράτησε ανέπαφη την εστία του σε σουτ του Κιπτίου, ενώ στην εκπνοή του αγώνα ο Μπλέτσας με κεφαλιά από την εκτέλεση φάουλ του Κολιούση έστειλε τη μπάλα άουτ.

Διαιτησία: Αθανασίου(Μάνος-Βατός)Άρτας

Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας): Πατσιούρας, Ψαρράς, Λισγάρας, Κολιούσης, Πάνος, Τσουμάνης, Γούλας (74’ Νάνος-81’ λ.τρ.Πάκος), Φαρμάκης, Μπλέτσας, Παπαρούνας, Πολυχρόνης(54’ Μελιγγιώτης).

Α.Ε.Λευκίμμης ( Παναγιώτης Κορομπόκης): Γκάκος, Γρηγοριάδης, Μουζακίτης, Λαμπόρντα, Ματσοβίλα, Κιπτίου, Λούβρος (45’ Σπίνουλας-81’ Βασιλάκης) , Τσεβανέδης, Πανταζής, Κωνσταντινίδης (81’ Κουλούρης Α), Κουλούρης Ν(74’ Θεοδωράκης).

Σχολιασμος