Παραιτήθηκε ο Πανταζής-Νέος προπονητής στους ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ ο Ηλίας Αντώνογλου

13.05.2021 Αναγνώστηκε 452 φορές

Μετά την παραίτηση από την τεχνική ηγεσία του Χάρη Πανταζή η διοίκηση των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ κινήθηκε άμεσα για την κάλυψη της θέσης και σήμερα ανακοίνωσε την πρόσληψη του προπονητή Ηλία Αντώνογλου.

Παραιτήθηκε ο Πανταζής-Νέος προπονητής στους ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ ο Ηλίας Αντώνογλου

Η ανακοίνωση για την αποχώρηση Πανταζή:

Ανακοινώνουμε την αποχώρηση του τέως (πλέον) προπονητή της ομάδας μας κ. Χάρη Πανταζή.

Δεδομένης της επανέναρξης των δραστηριοτήτων της ομάδας ποδοσφαίρου Γυναικών των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, μετά την 6μηνη υποχρεωτική διακοπή λόγω περιορισμού της εξάπλωσης του Covid-19, η διοίκηση ξεκίνησε τις διαδικασίες οργάνωσης των προπονήσεων` φυσικά βάση των υποχρεώσεών της απέναντι στο νόμο και σεβόμενη απολύτως την προστασία της δημόσιας υγείας.

Στις επαφές με τον προπονητή κ. Χάρη Πανταζή, δήλωσε πως δεν επιθυμεί να συνεχίσει τις προπονήσεις δεδομένων των συνθηκών που διαμορφώνονται στην εποχή του Covid-19. Οφείλουμε να σεβαστούμε την άποψή του.

Η συνεργασία μας με τον κ. Χάρη Πανταζή, ξεκίνησε τον Οκτώβριο 2018, όπου ανέλαβε την ομάδα Γυναικών του Α.Ο. Ανατολής, που αποτελούνταν κυρίως από νεαρές αθλήτριες να τις εξελίξει και να τις οδηγήσει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Γυναικών.

Οι αθλήτριες, ξεκινώντας σχεδόν από μηδενική βάση, με την καθοδήγηση του κ. Πανταζή βελτιώθηκαν και έδωσαν μεγάλες υποσχέσεις για το μέλλον. Τη χρονιά 2019-2020 ο κ. Χάρης Πανταζής οδήγησε πάλι τα κορίτσια των Ιωαννίνων στη Γ’ Εθνική, σε μια πολύ καλή χρονιά. Οδήγησε επίσης για δεύτερη συνεχή χρονιά την ομάδα κορασίδων στο Κύπελλο Κ-16 Ελλάδας. Τη χρονιά 2020-2021, προετοίμασε την ομάδα, με νέο όνομα πλέον – ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, από τέλη Αυγούστου έως και τον Οκτώβριο 2020 για το πρωτάθλημα. Δυστυχώς η εξάμηνη διακοπή λόγω κωροναϊού διέκοψε την όλη προσπάθεια στη μέση.

Η Διοίκηση των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, τον ευχαριστεί για τις προσπάθειες που κατέβαλλε όλο αυτό το διάστημα για την εξέλιξη και βελτίωση των αθλητριών μας και του εύχεται καλή συνέχεια στη ζωή του και στην επίτευξη των στόχων του.


Αναλυτικά η ανακοίνωση  για τον νέο προπονητή:

Η διοίκηση των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον προπονητή κ. Ηλία Αντώνογλου (Uefa C’).

Ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και των λοιπών αναπτυξιακών διοργανώσεων ποδοσφαίρου Γυναικών, ο Ηλίας Αντώνογλου έρχεται στην ομάδα μας για να βοηθήσει τις νεαρές αθλήτριες των Ιωαννίνων να εξελιχθούν και να προοδεύσουν.

Οι άνθρωποι των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ τον καλωσορίζουν στην οικογένεια της ομάδας και του εύχονται υγεία και καλή δουλειά!



Σχολιασμος