Γκούρας: «Κερδίσαμε δίκαια» (video)

28.04.2021 Αναγνώστηκε 284 φορές

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του που βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και κέρδισαν στο παιχνίδι με το Μεσολόγγι, έδωσε ο προπονητής της Θύελλας Νίκος Γκούρας.

Γκούρας: «Κερδίσαμε δίκαια» (video)

Τόνισε πώς η ομάδα του έδειξε προσεκτική στο αμυντικό κομμάτι, ενώ τόνισε πώς στους αγώνες μετά το Πάσχα η Θύελλα θα κοιτάξει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Για το γεγονός πώς έσπασε το ρόδι και ήρθε η νίκη:

«Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτά τα παιδιά που έχουν καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια, παίξαμε 4 παιχνίδια σε 14 μέρες και πραγματικά είναι πολύ κουρασμένα.

Σήμερα βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα για να παίξουμε αυτό το παιχνίδι και να κερδίσει η ομάδα.

Συγχαρητήρια και στη Διοίκηση για όλη την προσπάθεια. Είπαμε δεν θα παρατήσουμε κανένα παιχνίδι και αυτό κάνουμε.

Δίκαια επικρατήσαμε κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο, έπρεπε να είμαστε και λίγο προσεκτικοί γιατί το άγχος κυρίεψε τις προσπάθειές μας. Να πετύχουμε δηλαδή ένα δεύτερο γκολ για να πετύχουμε μία άνετη νίκη».

Για το γεγονός ότι φύλαξε τα νώτα της η ομάδα μετά την αποβολή της αντίπαλης ομάδας, αν και είχε ευκαιρίες η Θύελλα:

«Έπρεπε να είμαστε προσεκτικοί στο αμυντικό κομμάτι, να μη δεχθούμε κάποιο τέρμα γιατί θα μας γύριζε την ψυχολογία μπούμερανγκ. Νομίζω δεν απειληθήκαμε από τον αντίπαλο, μια φάση που είχαν στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο δεν έγινε κάτι απειλητικό. Κυριαρχήσαμε και δίκαια κερδίσαμε».

Τι μπορούμε να περιμένουμε από τη Θύελλα μετά το Πάσχα:

«Σίγουρα θα ξεκουραστούμε στις γιορτές, μετά θα πάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, η ομάδα με την αγωνιστική της εικόνα αδικείται βαθμολογικά και αυτό θα διορθώσουμε. Να ευχηθώ καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα σε όλους».


Σχολιασμος