Ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής, Κατσικά-Μεσολόγγι 1-0(video)

28.04.2021 Αναγνώστηκε 427 φορές

Ζωντανή έμεινε η Κατσικά στο κυνήγι της παραμονής μετά τη σημερινή της νίκη με 1-0 επί της Α.Ε.Μεσολογγίου, μια νίκη που την ξεκόλλησε από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής, Κατσικά-Μεσολόγγι 1-0(video)

Το παιχνίδι από την αρχή ήταν δυνατό με τις δύο ομάδες να καίγονται για τους τρεις βαθμούς της νίκης ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν αρκετά προκλητικοί στη συμπεριφορά τους υπό την ανοχή του ανεκδιήγητου διαιτητή Καββαδία από την Κέρκυρα ο οποίος έδειξε μόνο μια κόκκινη (2η κίτρινη) σε παίκτη του Μεσολογγίου, ενώ δεν έδωσε εμφανέστατο πέναλτι υπέρ της Κατσικάς σε ανατροπή του Κακαράντζα μετατρέποντας το σε επιθετικό φάουλ.

Η νίκη της Θύελλας είναι πέρα για πέρα δίκαιη αφού ήταν η ομάδα που δημιούργησε ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα γκολ όμως ευτυχώς για αυτή δεν το πλήρωσε στο τέλος με το δοκάρι που είχαν οι φιλοξενούμενοι.

Μόλις στο 2’ η Θύελλα κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή του Μπλέτσα από τον Λίτσο.

Την εκτέλεση του ανέλαβε ο Μπλέτσας στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας έτσι το 1-0.

Στο 15΄ ο Κοντογιάννης εκτελεί φάουλ, κεφαλιά του Σωτηρόπουλου από κοντά, η μπάλα έφυγε άουτ.

Η Κατσικά απείλησε στο 19΄ με σουτ του Πολυχρόνη εκτός περιοχής, με την μπάλα να φεύγι πάνω από το οριζόντιο.

Στο 35΄ ο Πιστιόλης έσπρωξε εκτός φάσης τον Φαρμάκη με τον τελευταίο να πέφτει στο έδαφος με τον διαιτητή Καββαδία να μην δείχνει την κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Μεσολογγίου για τη βίαιη συμπεριφορά του αλλά να του δίνει κίτρινη.

Στο 39΄ κόρνερ του Παπαρούνα, κεφαλιά του Πάνου, η μπάλα καταλήγει άουτ.

Στο 42' ο διαιτητής έκλεισε υα μάτια στην ανατροπή του Τσουμάνη δίνοντας επιθετικό φάουλ.

Μεγάλη ευκαιρία για την Κατσικά στο 46΄ όταν μετά από βαθιά μπαλιά του Τσουμάνη, ο Μπλέτσας παίρνει τη μπάλα με πλάτη στην εστία, μπαίνει περιοχή, γυρνάει ωραία το σώμα και σουτάρει με δύναμη, αλλά μπλοκάρει ο Μανιάτης.

Στο 47΄ το Μεσολόγγι μένει με δέκα παίκτες όταν ο Λίτσος είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα πάνω στον Κακαράντζα.

Στο 62΄ αντεπίθεση για την Κατσικά με τον Φαρμάκη που έκανε την μπαλιά προς τον Μπλέτσα ο οποίος πήγε να βγει τετ-α-τετ, αλλά βγήκε από την εστία του ο Μανιάτης και έδιωξε τη μπάλα με τα πόδια.

Στο 78΄ εκτέλεση φάουλ του Ρίζου, κεφαλιά του Μπλέτσα, η μπάλα περνάει λίγο πάνω από το δεξί "παραθυράκι" της αντίπαλης εστίας

Στο 91΄ο Ρίζος κάνει την ατομική προσπάθεια και τη σέντρα, η μπάλα φτάνει στον Μιχαηλίδη, ο οποίος προσπάθησε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα αλλά το σουτ που έκανε δεν ήταν καλό με αποτέλεσμα να απομακρύνουν οι αμυντικοί.

Στο 92΄ αντεπίθεση για τη Θύελλα, ο Γούλας πάει να βγει τετ-α-τετ με τον Μανιάτη, αλλά τελευταία στιγμή τον πρόλαβε ο Ντζιμάνης έβαλε το πόδι του και έβγαλε σε κόρνερ.

Στο επόμενο λεπτό ο Ρίζος εκτελεί το κόρνερ, ο Περβανάς πιάνει την κεφαλιά, αλλά πάνω στη γραμμή σώζει ο Καρατσόλης.

Στο 94΄ οι φιλοξενούμενοι πήγνα να "κλέψουν" τον βαθμό της ισοπαλίας  όταν μετά από κόρνερ του Κοντογιάννη και κεφαλιά του Ντζιμάνη η μπάλα βρίσκει στο κάθετο δοκάρι.

Η διαιτησία του Καββαδία από την Κέρκυρα τραγική. Απέτυχε παταγωδώς στο ν φέρει εις πέρας το έργο του και το Μεσολόγγι θα πρέπει να τον ευχαριστεί που τα άφησε μόνο με δέκα παίκτες.

Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας): Μάντζιος, Μελιγγιώτης, Λισγάρας, Ψαρράς (75’ Νάνος), Πάνος, Τσουμάνης (89’ Μιχαηλίδης), Παπαρούνας (65’ Ρίζος), Φαρμάκης, Μπλέτσας, Πολυχρόνης (89’ Περβανάς), Κακαράντζας (75’ Γούλας ).

Α.Ε.Μεσολογγίου (Λάκης Παπαχρήστος): Μανιάτης, Φουκάλης (81’ Πουρνατζής), Κυρσανίδης (75’ Καρατσόλης), Χριστογιάννης, Ντζιμάνης, Σωτηρόπουλος, Πιστιόλης (54’ Μακρυπίδης), Λίτσος, Γκόγκα (81’ Κολοβάκης), Κοντογιάννης, Καραγιάννης.

ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ

Σχολιασμος