Μπρόουτον ή Λοκομοτίβα Ζαγκρέμπ στο δρόμο του ΠΑΟΚ

22.06.2015 Αναγνώστηκε 3196 φορές

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Νιόν της Ελβετίας η κλήρωση για τους δυο πρώτους προκριματικούς γύρους του Europa League εκεί όπου το ελληνικό ενδιαφέρον στρέφεται στην ομάδα του ΠΑΟΚ που ξεκινάει τις υποχρεώσεις της από τον β' προκριματικό του θεσμού.

Ο ΠΑΟΚ σήμερα δεν έμαθε τον αντίπαλο του, αλλά το ζευγάρι που θα κοντραριστεί στον πρώτο προκριματικό με τον Δικέφαλο να αντιμετωπίζει τον νικητή αυτού.

Το ζευγάρι λοιπόν από όπου θα προκύψει ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ είναι το Μπρόουτον - Λοκομοτίβα Ζαγκρέμπ με την πρώτη να αποτελεί σύλλογο της Ουαλίας και την δεύτερη σύλλογο της Κροατίας.

Ομάδες άγνωστες στο ευρύ κοινό που σίγουρα δεν τρομάζουν τους Θεσσαλονικείς στην προσπάθεια τους για πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης. Σίγουρα όμως απαιτείται προσοχή, αν και από τις ελληνικές ομάδες μόνο η Λάρισα την σεζόν 2009-2010 την πάτησε και είχε αποκλειστεί από τον β' προκριματικό από την ΚΡ Ρείκιαβικ.

Η πρώτη αναμέτρηση θα λάβει χώρα στην Ουαλία την Πέμπτη 2 Ιουλίου και η ρεβάνς μια εβδομάδα αργότερα στην πρωτεύουσα της Κροατίας.

Τα ματς του ΠΑΟΚ για τον β' προκριματικό θα γίνουν 16 και 23 του ίδιου μήνα πρώτα εκτός έδρας ήτοι Ουαλία ή Κροατία και η ρεβάνς στην Θεσσαλονίκη.

Σχολιασμος