Ισοπαλία στην Φλωρεντία, τριάρα η Σεβίλλη

12.03.2015 Αναγνώστηκε 2076 φορές

Δεν ανέδειξε νικητή ο ιταλικός εμφύλιος για την φάση των "16" του Europa League ανάμεσα στην Φιορεντίνα και την Ρόμα στην Φλωρεντία (1-1), εν αντιθέσει με τον αντίστοιχο ισπανικό όπου η Σεβίλλη νίκησε 1-3 στο Ελ Μαδριγάλ την Βιγιαρεάλ.

Στη Φλωρεντία λοιπόν Φιορεντίνα - Ρόμα αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1 με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο 17' με τον Ίλισιτς και την Ρόμα να ισοφαρίζει στο 77' με σκόρερ τον Κειτά. Μοιραίος παίκτης για τους Ρωμαίους ο Λιάγιτς που αστόχησε σε πέναλτι στο 60'.

Στο Ελ Μαδριγάλ η κάτοχος του τροπαίου Σεβίλλη επικράτησε με 3-1 της Βιγιαρεάλ και ουσιαστικά κλείδωσε την παρουσία της στα προημιτελικά. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με γκολ από τα αποδυτήρια του Βιτόλο για να κάνει ο Εμπιά το 0-2 στο 26'. Το "κίτρινο υποβρύχιο" μείωσε με την έναρξη της επανάληψης με τον Βιέτο για να κάνει το τελικό 1-3 στο 50' ο Γκαμέιρο.

Νίκη πρόκρισης και για την Ζενίτ, στο πρώτο χρονικά ματς της ημέρας, με 2-0 απέναντι στην Τορίνο, ενώ ήττα με 3-1 γνώρισε η τέταρτη ομάδα της γείτονας χώρας από την εκπληκτική φέτος Βόλφσμπουργκ παρά το γεγονός ότι οι "νερατζούρι" προηγήθηκαν με 0-1.

Σόου Ιγκουαίν στο Νάπολι - Ντιναμό Μόσχας με τον Αργεντίνο επιθετικό να πετυχαίνει χατ-τρικ και την ομάδα του να νικά 3-1 τους Μοσχοβίτες που προηγήθηκαν στο 2' με τον Κουράνι.

Η Ντνιέπρ, που απέκλεισε τον Ολυμπιακό στους "32", νίκησε 1-0 τον Άγιαξ, ενώ νίκες με ανατροπή σημείωσαν η Έβερτον απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου με 2-1, όπως και η Κλαμπ Μπρίζ με αντίπαλο την Μπεσίκτας, επίσης 2-1.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των "16" του Europa League:

Ζενίτ - Τορίνο 2-0

Βόλφσμπουργκ - Ίντερ 3-1

Ντνιέπρ - Άγιαξ 1-0

Κλάμπ Μπρίζ - Μπεσίκτας 2-1

Φιορεντίνα - Ρόμα 1-1

Βιγιαρεάλ - Σεβίλλη 1-3

Έβερτον - Ντιναμό Κιέβου 2-1

Νάπολι - Ντιναμό Μόσχας 3-1


Σχολιασμος