- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Σε τρεις πολύ σημαντικές προσθήκες προχώρησε η διοίκηση της Πίνδου Κόνιτσας στην προσπάθειά της να ισχυροποιήσει την ομάδα εν όψει των αγωνιστικών της υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Πρόκειται για τον έμπειρο επιθετικό Γρηγόρη Σιώτα που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Ζωοδόχο, τον επίσης πολύπειρο Βασίλη Γιάτσε που επιστρέφει στην Κόνιτσα έπειτα από μια σύντομη θητεία στον Εθνικό Φιλιππιάδας καθώς και το νεαρό μεσοαμυντικό Αλέξανδρο Σπανό που αποκτήθηκε από τον γειτονικό ΠΑΟ Κόνιτσας.
Στο μεταξύ, η διοίκηση της Πίνδου, μέσω του PASsports.gr, στέλνει τις ευχές της για υγεία και ευτυχισμένο το νέο έτος σε όλο τον κόσμο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, τη διοίκηση της ΕΠΣ καθώς και το σύνδεσμο διαιτητών Ηπείρου.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.