Μετά τον Στάθη και ο Χριστακόπουλος στο Βελισσάριο

28.12.2013 Αναγνώστηκε 1228 φορές

Επιβεβαιώθηκε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του PASsports.gr σχετικά με την επόμενη μεταγραφική κίνηση του Βελισσαρίου.

Όπως σας είχαμε γράψει στο φιλικό με την Ανατολή που έγινε στις 21 Δεκεμβρίου συμμετείχε ο μεσοεπιθετικός Γιώργος Χριστακόπουλος που αγωνίζονταν στον ΠΑΣ Κάστρο και θα ήταν η επόμενη μετεγραφική κίνηση.

Ο "γάμος" μεταξύ του 20χρονου μεσοεπιθετικού και του ΑΟΒ έγινε σήμερα με την ομάδα να ανακοινώνει και επίσημα την απόκτηση του.

Έτσι η επίθεση του Βελισσαρίου ενισχύεται με ένα ακόμη σημαντικό παίκτη στην προσπάθεια που κάνει  για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του Βελισσαρίου δήλωσε για το νέο μεταγραφικό απόκτημα: "Μια παρά πολύ καλή μεταγραφή που ήταν δική μου επιλογή και των τεχνικών διευθυντών Γιάννη Λέττα και Δημήτρη Σίσκα. Είναι ένας παίκτης που τον θέλαμε πολύ και είμαστε με αυτή την πρσθήκη στον στόχο μας να παίζει η ομάδα ελκυστικό και επιθετικό ποδόσφαιρο και θεωρώ οτι το Βελισσάριο θα είναι σκαλοπάτι για την ποδοσφαιρική εξέλιξη του ποδοσφαιριστή που κατά την προσωπική μου άποψη αξίζει να παίζει σε παραπάνω κατηγορία".

Ο  Γιώργος Χριστακόπουλος δήλωσε στο PASsports.gr: "Ευχαριστώ την διοίκηση και τους παίκτες του Κάστρου για την άψογη συνεργασία που είχαμε τα 2,5 χρόνια και τους εύχομαι καλή πορεία μέσα από την καρδιά μου. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τους τους πρώην προπονητές μου Στράτο Γκαρόζη και Αντώνη Δημητρίου καθώς και τον Μιχάλη Δάλλα. Ήρθα σε μια ομάδα με υψηλούς στόχους και μαζί θα τους πραγματοποιήσουμε".

Παρελθόν αποτελούν από την ομάδα οι Γιώργος Χαλαύτρης και Δημήτρης Αδαμίδης.

Όσον αφορά για την επόμενη μεταγραφική κίνηση αυτή ίσως αργήσει λίγο αφού ήδη έχουν αποκτηθεί δυο παίκτες που ήταν οι βασικοί στόχοι και η επόμενη κίνηση θα είναι νεαρής ηλικίας ποδοσφαιριστής.

-Ο Αθλητικός Όμιλος Βελισσαρίου εύχεται στους παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές, διαιτητές και φιλάθλους καλή χρονιά με υγεία.

ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ

Σχολιασμος