- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Μετά από συνάντηση που είχε το Συμβούλιο του Κένταυρου Μουσιωτίτσας με τον προπονητή-παίκτη της ομάδας Μπάμπη Νταλάκα αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας τους.
Ο πρώην πια προπονητής σε δήλωση του ευχαρίστησε την Διοίκηση και τους πδοσφαιριστές γιαι την συνεργασία που είχαν, τονίζοντας οτι αφήνει την ομάδα εντός στόχων.
Αναλυτικά η δήλωση του Νταλάκα:
:"Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τους παράγοντες του Σωματείου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου καθώς και τους ποδοσφαιριστές για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν μέχρι τώρα. Αφήνω την ομάδα εντός στόχων, στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με έναν πόντο διαφορά από τον δεύτερο, έχοντας βγάλει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές με Πλατανιά και Λογγάδες εκτός και με Δαφνούλα και Επισκοπικό εντός και έχοντας πετύχει περίπου 25 γκολ μέχρι στιγμής. Φυσικά αυτό δεν το έκανα μόνος μου αλλά με τη βοήθεια, την αγωνιστικότητα και τη συνέπεια των παικτών-συμπαικτών μου. Τους ευχαριστώ για μία ακόμη φορά ειλικρινά γι αυτό. Οι επόμενες αγωνιστικές είναι με ομάδες που βρίσκονται πολύ χαμηλά στη βαθμολογία και εύχομαι η ομάδα να πετύχει τις νίκες που χρειάζεται για να βρίσκεται κοντά στο στόχο της που δεν είναι άλλος παρά η άνοδος". Καλή συνέχεια.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.