- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Με τους τρείς βαθμούς της νίκης έφυγε από την Κατσικά η ΑΕΜ επικρατώντας της Θύελλας με 1-3,έχοντας πρωταγωνιστή τον Κώστα Γιαννάκη που πέτυχε και τα τρία γκολ.
Ο Ατρόμητος παρότι κέρδιζε κτός έδρας με 0-2 την Λαψίστα οι γηπεδούχοι με ένα καταπληκτικό δεύτερο ημίχρονο γύρισαν το παιχνίδι και πήραν τη νίκη με 3-2 η οποία είναι η πρώτη τους στο πρωτάθλημα και έμειναν ζωντανοί στο κυνήγι της παραμονής.
Το Πέραμα με δυο γρήγορα γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο νίκησε 2-0 την Πεδινή για την οποία έχουν δυσκολέψει πολύ τα πράγματα για την παραμονή της στην κατηγορία.
Ανατροπή του σκορ είχαμε και στην Κόντσικα όπου τα Σερβιανά έδειξαν ψυχή και πάθος σο δεύτερο ημίχρονο αν και ήταν πίσω στο σκορ 1-0 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου,μπόρεσαν και πήραν τη νίκη με 1-2 και παραμένουν κοντά στους πρωτοπόρους.
Στις 18:00 θα ξεκινήσει το ντέρμπιι Ανατολή-Βελισσάριο
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.