- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Ακόμα ένα λάθος έρχεται να προστεθεί στην αλυσίδα των σφαλμάτων από πλευράς Ε.Π.Σ.ΗΠ., το Δ.Σ. της οποίας όρισε τον αγώνα κατάταξης (μπαράζ) μεταξύ Ολυμπιακού Βοτανικού και Πανζαγοριακού στις 14 Αυγούστου, την παραμονή δηλαδή της μεγαλύτερης γιορτής της χριστιανοσύνης.
Σύμφωνα με τον Κ.Α.Π ο αγώνας πρέπει να διεξαχθεί πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων, δηλαδή στο μεσοδιάστημα από 20 μέχρι 25 Αυγούστου και η νικήτρια ομάδα να λάβει μέρος κανονικά στο πρωτάθλημα της B' Ερασιτεχνικής κατηγορίας που αρχίζει το διήμερο 30/8-1/9, κάτι το οποίο πρακτικά σημαίνει ότι υπήρχαν κι άλλες κενές ημερομηνίες.
Επίσης, ένα ακόμη τεράστιο σφάλμα αποτελεί και ο ορισμός του γηπέδου της Ε.Π.Σ.ΗΠ. (κακώς το δέχεται ο Πανζαγοριακός), κάτι που έγινε σύμφωνα με την προκήρυξη της Ένωσης, ωστόσο είναι αντίθετο με τον Κ.Α.Π. που σαφώς αναφέρει ότι οι αγώνες κατάταξης γίνονται σε ουδέτερο γήπεδο, το οποίο πρέπει να απέχει ίδια χιλιομετρική απόσταση από τις έδρες των διαγωνιζόμενων ομάδων.
Το γήπεδο του Καλπακίου είναι ίσως αυτό που πληροί όλες τις προϋποθέσεις που αναφέρει ο Κ.Α.Π.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.ΗΠ., ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ!
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.