- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Νέα αρχή και ανασυγκρότηση με αλλαγές προσώπων τόσο στο Δ.Σ. όσο και στην τεχνική ηγεσία για τον Αετό Νήσου που υποβιβάστηκε την περσινή χρονιά και θα αγωνίζεται στη Γ' Ερασιτεχνική κατηγορία.
Στη Γενική Συνέλευση της Κυριακής 30 Ιούνιου αποφασίστηκε να αναλάβει πρόεδρος ο γιατρός Γιώργος Γκούβας ενώ στην τεχνική ηγεσία θα βρίσκεται ο Ηλίας Αντώνογλου που θα αντικαταστήσει τον Αντώνη Μίχο.
Από τον Αετό Νήσου αποχώρησαν ορισμένοι ποδοσφαιριστές με αρκετά χρόνια παρουσίας στην ομάδα και θα αντικατασταθούν με νεαρούς κυρίως ποδοσφαιριστές. Η προετοιμασία της ομάδας του Νησιού θα ξεκινήσει τα μέσα Αυγούστου.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Αετού Νήσου αναφέρει:
"Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Ιουνίου η Γενική Συνέλευση του Αετού Νήσου όπου προέκυψε και το νέο Δ.Σ το οποίο το απαρτίζουν οι: Βακατσάς Στέργιος, Γκίγκης Βασίλης, Γκούβας Γεώργιος, Θαυμαστός Χαρίλαος, Θαυμαστός Κώστας, Μπίτσικας Άγγελος, Ντίμης Δημήτριος, Ρίζος Βαγγέλης.
Μετά από ψηφοφορία μεταξύ των μελών το Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
Πρόεδρος: Γκούβας Γεώργιος
Αντιπρόεδρος: Θαυμαστός Χαρίλαος
Γενικός Γραμματέας: Γκίγκης Βασίλης
Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας: Μπίτσικας Άγγελος
Ταμίας: Βακατσάς Στέργιος
Γενικός Αρχηγός: Θαυμαστός Κώστας
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Ρίζος Βαγγέλης
Αναπληρωματικό μέλος: Ντίμης Δημήτριος
Σημαντικές αλλαγές πραγματοποιήθηκαν στη συγκρότηση του νέου Δ.Σ. της ομάδας. Καθήκοντα προέδρου αναλαμβάνει ο γιατρός Γκούβας Γεώργιος. Το σοκ της πτώσης στη γ΄ ερασιτεχνική κατηγορία πείσμωσε τους ανθρώπους που βρίσκονται πραγματικά κοντά στην ομάδα και μας έκανε να θέσουμε σε νέες βάσεις το προγραμματισμό της. Επαναδραστηριοποιήθηκαν άτομα που η αγάπη τους για την ομάδα είναι δεδομένη και ελπίζουμε να βοηθήσουν από οποιοδήποτε πόστο. Το πνεύμα που διακατέχει τα μέλη του νέου ΔΣ είναι η ομαδικότητα και η σκληρή δουλειά, έχοντας πάντα ως βασικές αρχές το ευ αγωνίζεσθαι και την ευγενή άμιλλα, στοιχεία που θέλουμε να περάσουμε και στους παίχτες της ομάδας,. Αρχές που ήταν και θα είναι πάντα ταυτόσημες με την ιστορία της ομάδας. Στόχος του νέου ΔΣ είναι να οργανωθεί κατάλληλα η ομάδα διατηρώντας ένα βασικό κορμό αλλά και με νέους παίχτες που θα έρθουν στην ομάδα, έτσι ώστε να μπουν οι βάσεις και για την επόμενη σεζόν που ευχόμαστε να μας βρει στη β' ερασιτεχνική κατηγορία.
Η ομάδα έχει πάντα στο DNA της να παίζει ελκυστικό και όμορφο ποδόσφαιρο. Για το λόγο αυτό ήρθε σε συμφωνία με τον Ηλία Αντώνογλου για να καθίσει στο πάγκο της ομάδας. Ο 39χρονος προπονητής με θητεία στο ΠΑΟ Ιωαννίνων και το Ασβεστοχώρι, ταυτίζεται με τα θέλω και το πνεύμα της ομάδας και το νέο ΔΣ συμφώνησε μαζί του έτσι ώστε να είναι ο υπεύθυνος για το αγωνιστικό κομμάτι της από τη νέα χρονιά. Του ευχόμαστε καλή αρχή.
Το ΔΣ νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον πρώην προπονητή Μίχο Αντώνη που βοήθησε την ομάδα σε μια δύσκολη χρονικά περίοδο και του εύχεται καλή συνέχεια στην νέα του ομάδα. Επίσης ευχαριστούμε όλους όσους στάθηκαν δίπλα μας την περσινή σεζόν από οποιοδήποτε πόστο όπως παίχτες, φιλάθλους και φυσικά τους χορηγούς μας.
Τέλος αποφασίστηκε η προετοιμασία για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν να ξεκινήσει στα μέσα του Αυγούστου. Την ακριβή ημερομηνία και το πρόγραμμα των προπονήσεων θα το ανακοινώσει σύντομα ο προπονητής.
Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι.
Εκ του Δ.Σ. Αετού Νήσου".
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.