Την Δευτέρα 22 Ιουλίου ξεκινάει την προετομασία το Πέραμα

20.07.2013 Αναγνώστηκε 743 φορές

Tην προετοιμασία της ξεκινά η Προοδευτική την Δευτέρα 22 Ιουλίου και ώρα 18:00 στο γήπεδο Περάματος, με στόχο η φετινή χρονιά να είναι καλύτερη από την περσινή και να μπορέσει η ομάδανα τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα.

Για να μπορέσει να επιτύχει τον στόχο της η Προοδευτική ανακοίνωσε την απόκτηση των Άγγελου Κοτσίνα από Πεδινή, Τάσου Γκουγιάννου   (ο οποίος έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στο Πέραμα) από Λαψίστα,Χρήστου Μάντη  από Βουνοπλαγιά και Μπισιέλα Παναγιώτη από Πανφρουριακό.

Επίσης θα αποκτηθούν 2-3 ακόμη ποδοσφαιριστές που μαζί με το περσινό ρόστερ θα δημιουργήσουν μια πολύ καλή ομάδα.

Προπονητής της ομάδας παραμένει και την νέα χρονιά ο Μίμης Κοντογιάννης.

Το Δ.Σ εύχεται στους ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν από την ομάδα καλή επιτυχία στις νεές τους ομάδες και τους ευχαριστεί θερμά για την προσφορά τους.

Επιμέλεια: ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ

Σχολιασμος