Το ντέρμπι οι Αμπελόκηποι, νίκες για Λογγάδες, Κόνιτσα και Κουτσελιό

15.11.2025 Αναγνώστηκε 604 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Αρκετά ανταγωνιστικό φαίνεται το φετινό πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΗΠ, καθώς οι ομάδες που μάχονται για την κορυφή είναι αρκετές και κάθε αγωνιστική κρύβει…εκπλήξεις.

Το ντέρμπι οι Αμπελόκηποι, νίκες για Λογγάδες, Κόνιτσα και Κουτσελιό

Άκρως κερδισμένη της αγωνιστικής είναι η ομάδα των Αμπελόκηπων, καθώς επικράτησε εντός έδρας της Θύελλας Ελεούσας σε ένα από τα ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής και έπιασε στην κορυφή προσωρινά τις Κατσικά και Ανατολή (αγωνίζονται αύριο με Κρανούλα και Καστρίτσα αντίστοιχα) φτάνοντας τους 17 βαθμούς.

Κερδισμένη όμως είναι και η ομάδα του Τιτάνα Λογγάδων, η οποία πέρασε με 0-1 από τον Άτλα και έφτασε κι εκείνη τους 17 βαθμούς και συγκατοικεί με Κατσικά-Ανατολή και Αμπελόκηπους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έστω και προσωρινά.

Νίκη με 4-0 πέτυχε η Πίνδος Κόνιτσας, η οποία αν και δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον ουραγό ΠΑΣ Μετσόβου, επικράτησε με 4-0 και έφτασε τους 16 βαθμούς.

Με αγγλικό σκορ και με ένα σπουδαίο διπλό ο ΠΑΟ Κουτσελιού πέρασε με 3-5 από την Κληματιά και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη, φτάνοντας τους 10 βαθμούς.

Τα σημερινά αποτελέσματα:

Κληματιά-Κουτσελιό 3-5

Κόνιτσα-Μέτσοβο 4-0

Αμπελόκηποι-Ελεούσα 2-1

Άτλας-Λογγάδες 0-1

Τα  αυριανά παιχνίδια:

15.00

(γήπεδο Κρανούλας)Κατσικά-Κρανούλα

Ζωοδόχος-Νησί

15.30

Ανατολή - Καστρίτσα 

Σχολιασμος